Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 01:21:11 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Výzva #1: Uvařte a vyfoťte salát  (Přečteno 4619 krát)
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« kdy: Červenec 01, 2009, 09:40:07 »

Je léto, saláty jsou na denním pořádku (nebo aspoň obdenním). Uvařte svůj oblíbený a přidejte sem jeho fotografii. Navzájem se tak můžeme inspirovat a zlepšovat -  ve vaření i ve focení. Nejlepší záznam navíc odměním (některou z kuchařek, které jsem vyřadila z knihovničky a nikdo je nechce Úsměv)!
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3567

« Odpověď #1 kdy: Červenec 12, 2009, 21:25:55 »

Tak jsem dnes fotila salát. Protože nebyl k obědu, ale večeři, a sluníčko už bylo pryč, tak jsem fotila venku. A protože tam nemám stůl, tak na dlaždicích. A protože to není nijak efektní pozadí, tak jenom talíř. A kdybych byla věděla, že to bude rozmazané, tak těch fotek udělám víc. Takže příště  Kroutím očima

Mimochodem - drahý mně poprvé viděl fotit jídlo a moc se netvářil - teda tvářil - nějak divně. Ale jako bych byla divná já. Jak to máte doma vy?
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Florentyna
Executive chef
Head chef

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #2 kdy: Červenec 12, 2009, 23:00:13 »

Teď už dobrý, ale něco mi to připomíná... Úsměv
Zaznamenáno

There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #3 kdy: Červenec 12, 2009, 23:04:12 »

No občas mi přisviští něco docela hezky vonícího pod nos, ale než stihnu ukousnout, tak vzduchem švihne cosi jen tak mimochodem, že bych to měl jít nafotit ...
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3567

« Odpověď #4 kdy: Červenec 16, 2009, 22:09:34 »

Tak dávám první 2 saláty, třetí jsem nestihla, protože to byl teplý fazolkový, a u nás, když se jedná o jídlo, tak nikdo není tak tolerantní jako Merlin  Nevím co si myslet/Nerozhodný
První je nejoblíbnější - může se k snídani, pak kdykoliv během dne, samostatně, jako předkrm nebo příloha, a to i několikrát.
Fotit je pro mně jistý druh dobružství - z jakého ůhlu, celý talíř nebo detail... mám teda od každého celkem 10 různých snímků. A tím to nekončí - kterou pak vybrat, oříznout nebo ne... to je něco pro nerozhodného člověka, jak jsem já, ale zábava to teda je náramná Úsměv A taky bych si měla o tom něco přečíst, bylo by to pak jednodušší

A doufám, že ty moje fotky se tady nebudou samy bát  Mrknutí
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #5 kdy: Červenec 25, 2009, 21:36:27 »

Když já mám nejradši takové nefotogenické... jako mrkvový, který je beznadějně jednobarevný. Ale to je konečně asi ta výzva, že? Udělat to fotogenicky...
Zaznamenáno
Florentyna
Executive chef
Head chef

« Odpověď #6 kdy: Červenec 25, 2009, 23:46:35 »

Ano, a výzvy jsou od toho, aby je člověk přijímal Úsměv Tak šup sem s tou fotkou Úsměv
Zaznamenáno

marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #7 kdy: Červenec 26, 2009, 11:54:39 »

Měla jsem si to včera přečíst dřív, když jsem dělala tu sněžanku. Jenže jsem ji sama zblajzla dřív, než bych ji stihla vyfotit. Škleb Budu ji muset udělat znova, beztak mi hrozně chutnala...
Zaznamenáno
bt.cz
Commis chef
*

Bodů: 4

« Odpověď #8 kdy: Duben 15, 2011, 03:43:37 »

Tak dávám první 2 saláty, třetí jsem nestihla, protože to byl teplý fazolkový, a u nás, když se jedná o jídlo, tak nikdo není tak tolerantní jako Merlin  Nevím co si myslet/Nerozhodný
První je nejoblíbnější - může se k snídani, pak kdykoliv během dne, samostatně, jako předkrm nebo příloha, a to i několikrát.
Fotit je pro mně jistý druh dobružství - z jakého ůhlu, celý talíř nebo detail... mám teda od každého celkem 10 různých snímků. A tím to nekončí - kterou pak vybrat, oříznout nebo ne... to je něco pro nerozhodného člověka, jak jsem já, ale zábava to teda je náramná Úsměv A taky bych si měla o tom něco přečíst, bylo by to pak jednodušší

A doufám, že ty moje fotky se tady nebudou samy bát  Mrknutí

Páni, ten salátek vypadá moc pěkně, možná bych ho při focení zabrala trošku níž, ale vypadá k nakousnutí..Úsměv

Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #9 kdy: Duben 15, 2011, 10:14:30 »

Tak po Danieliných fotkácj jsem to vzdala, aniž bych začala  Smích ale ne, já jsem salátová, tak to asi taky zkusím.
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Stran: [1]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 17 dotazů.