Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 01:21:33 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Hranolky  (Přečteno 3786 krát)
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #30 kdy: Červenec 12, 2009, 20:14:50 »

Objednáme na podzim velký pytel brambor a uděláme si společný dýchánek? Úsměv

Tak na podzim jedine u ohně a vyhrabávat z popela. A pálit si ruce u pusu díky nedočkavosti.
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3567

« Odpověď #31 kdy: Červenec 12, 2009, 20:54:37 »

Objednáme na podzim velký pytel brambor a uděláme si společný dýchánek? Úsměv
Tak na podzim jedine u ohně a vyhrabávat z popela. A pálit si ruce u pusu díky nedočkavosti.

V tom případě mně zajímá technická stránka věci - jak velký oheň bude potřeba na velký pytel brambor?
Ale jinak se hlásím, pokud bude volné místo Úsměv
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1648

« Odpověď #32 kdy: Říjen 28, 2009, 14:46:59 »

na pečené brambory jednoznačně domácí kečup

Ten jsme někdy měli? Co??? Vlastně asi jo, ale už si to skoro nepamatuju...

Jinak já sem tam dělám hranolky jakožto pečené brambory v troubě a chutnají mi nejvíc ze všeho. Asi proto, že pečené brambory na různé způsoby jsou jedno z mých nejmilejších jídel vůbec... k čemuž se váže jedna moje malá historka z Ameriky, kterou jsem tu doufám ještě nepsala.
Cestou z dvoudenního výletu do New Yorku jsme se stavili v nějakém tom rychloobčerstvení u silnice a měla jsem tam k večeři nějaké kuře s hranolkami nebo co, a dost jsem se tím nacpala. Tak jsem si cestou do Annapolisu k té rodině, u které jsem zrovna bydlela, říkala: Nesmíš tam už nic večeřet, ať už ti nabídnou cokoli...
Jo, ale to jsem netušila, že mi ta paní nabídne velkou pečenou bramboru. S kysanou smetanou.
Tu noc jsem špatně spala, ale na bramboře jsem si děsně pochutnala.

ano ano, hranolky jsou hranolky, a mají je v každé restauraci, ale není nad bramboru s nějakým fajnovým dipem Šok) anebo třeba jen na loupačku s tvarohem
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.068 sekund, 19 dotazů.