Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« kdy: Červenec 25, 2009, 23:07:26 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
penda
Sous chef

Bodů: 368
Doma jez co máš, u cizích co ti dají.
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Červenec 26, 2009, 00:52:40 » |
|
Právě teď. To, co server nabízí, vypadá zajímavě, přiznám se, design mne moc nenadchl, ale ten se bude určitě postupem času měnit, jako u každého většího projektu ... pepíčkovi z labužníka roste konkurence. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Červenec 26, 2009, 14:30:54 » |
|
Zatím se mě to nelíbí, třeba se to nějak vyvrbí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červenec 26, 2009, 22:42:43 » |
|
Takhle na první pohled mi to připadá tak nějak divně barevné... což je pitomá výhrada, ale mně na barvách u internetových stránek hrozně záleží, když už mám čučet do monitoru...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červenec 27, 2009, 14:24:24 » |
|
Já to mám v prohlížeči úplně šílené, ale třeba je to tím prohlížečem.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červenec 27, 2009, 14:30:05 » |
|
Šílené barvy, nebo rozházenou stránku? Barvy budou spíš monitorem. Mně připadají takové umělé a na fotkách jídel nepříliš lákavé... přehnaně, počítačově barevné.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červenec 27, 2009, 14:57:55 » |
|
Mě přijde, jako kdybych to nafotila já , hehe 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Červenec 27, 2009, 15:15:14 » |
|
Jo, trochu jo. Jako bych to nafotila já a nechala zabarvené do modra, bez pokusu přiblížit barvy reálným.  Ostatně právě tak asi ty fotky vznikají... Slovníček pojmů se mi ale líbí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Červenec 27, 2009, 15:18:40 » |
|
Tak na mě to působí tak trochu rozpačitě. Četla jsem třeba toto: http://www.srecepty.cz/clanek/par-dobrych-rad-nez-zacneme-pectAž někdy v průběhu čtení mi došlo, že to asi nebude o pečení obecně, ale o pečení dortového korpusu. taková věc přeci má být někde v úvodu, no ne? A některé věty a body jsou vyloženě divné. Třeba: Korpus vyklápíme z formy vždy, když je vychladlý, jinak nám může spadnout.Jakože upustím horkou formu, nebo co  Víte jak to na mě působí? Jakoby někdo založil doménu srecepty, aby v případě, že by o ní projevil zájem seznam.cz (protože má třeba sreality, sbazar, sauto...) ji mohl prodat. A když už ji naplní nějakým tématickým obsahem, možná dostane víc peněz? Ale to mě napadá jen proto, že občas mne chytají takové myšlenky spekulování s doménami. Škoda, že to nenapadlo mě, psaní o jídle je populární, třeba by to seznam pak fakt koupil, atlas má taky svoje recepty 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Červenec 27, 2009, 16:38:53 » |
|
noemmi a nebo taky šechny další domény jež mají v sobě slovo recepty jsou obsazené 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3567
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Červenec 27, 2009, 17:01:52 » |
|
i]Korpus vyklápíme z formy vždy, když je vychladlý, jinak nám může spadnout.[/i]
Spadnout ve významu klesnout, srazit se. Nemám moc čas na to koukat, ale fotky snad jsou opravdu amatérské, nebo ne? Není to na principu vkládání fotek a receptů od široké veřejnosti? Pravda - to, co jsem zatím viděla mně extra nenadchlo, ale prolítla jsem malou část a ještě navíc rekordním tempem, tak ještě uvidím
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Červenec 27, 2009, 17:13:33 » |
|
Autoři receptů mají firemní email firmy vlastnící srecepty, takže jsou to nějaké jejich redaktorky. No já to teď hodinu prolézala, nenašla jsem nic co by se mě líbilo
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Červenec 27, 2009, 17:19:11 » |
|
Autoři receptů mají firemní email firmy vlastnící srecepty, takže jsou to nějaké jejich redaktorky.
Je tam ale hned na zacatku funkce vlozit vlastni recept, jen se asi musis registrovat, tak si myslim, ze registraci automaticky ziskas e-mail te domeny.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Červenec 27, 2009, 17:26:57 » |
|
To jsme to tu pěkně strhaly, co?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
schnytlik
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Červenec 27, 2009, 17:33:57 » |
|
To jsme to tu pěkně strhaly, co?
No aby ne! Tady se diskutuje o tom, jak nejlíp na hranolky jestli smažit jednou, 2x nebo 3x a tam k nim podávají kečup  Přikláním se k teorii o plánování odprodeje seznamu nebo tak něco..........
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|