Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3567
|
 |
« Odpověď #30 kdy: Červenec 26, 2009, 12:39:27 » |
|
Účast už přislíbily i Danieliny slavné větrníky a zatím ještě nepoznaná motorová pila, takže dobře děláte, že přijedete!  eh...to téměř vypadá, jako by mi byla přiřknuta role atrakce 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #31 kdy: Červenec 26, 2009, 13:11:57 » |
|
A já se budu potulovat po maďarském kraji 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #32 kdy: Červenec 26, 2009, 14:20:36 » |
|
Tak pilně sbírej maďarské recepty! A kdyby ses přinatrefila ke koncertu skupiny Misztrál, nenech si je ujít. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #33 kdy: Červenec 26, 2009, 14:25:40 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #34 kdy: Červenec 27, 2009, 08:21:24 » |
|
Jen vhodím do pléna, že buď v pátek večer či v sobotu zrána, pojede z Brna jedno (doufám) velké auto, kde budou ještě dvě místa (určeno spíše mladším osobám s méně objemnou zadnicí) volná. V neděli v podvečer se pak totéž auto bude vracet do Brna a volných míst bude ještě více (max. 5 nezávisle na velikosti zadnice).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #35 kdy: Červenec 27, 2009, 08:46:59 » |
|
A pokud by měl někdo zájem v sobotu kolem oběda z Černého mostu - pojedu kolem. 3 lidi, na velikosti zadnice nezáleží (stejně mám já největší  ). A budu potřebovat opět aspoň telefonickou navigaci - pamatuji si první doprava, zrcadlo nevím jestli hranaté nebo kulaté a popelnice jsou doufám na stejném místě... Zbytek se utopil v mlze 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #36 kdy: Červenec 27, 2009, 09:10:22 » |
|
Jen vhodím do pléna, že buď v pátek večer či v sobotu zrána, pojede z Brna jedno (doufám) velké auto, kde budou ještě dvě místa (určeno spíše mladším osobám s méně objemnou zadnicí) volná. V neděli v podvečer se pak totéž auto bude vracet do Brna a volných míst bude ještě více (max. 5 nezávisle na velikosti zadnice).
Že jsou ta místa jako dělaná pro mě s Oldou?  Akorát se ještě musím dohodnout se sestrou - nevešla by se v Praze třeba do kufru? I když to už by snad spíš mohla s Danielou...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #37 kdy: Červenec 27, 2009, 09:14:14 » |
|
A nepojede ona snad přímo z Brodu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #38 kdy: Červenec 27, 2009, 09:24:51 » |
|
Že jsou ta místa jako dělaná pro mě s Oldou?  Akorát se ještě musím dohodnout se sestrou - nevešla by se v Praze třeba do kufru? I když to už by snad spíš mohla s Danielou... Maruško, na cestu i zpět tam jsou tvá! A co se sestry týče, do kufru to není moc dobrý nápad. Ale nemyslím si, že by byl problém pro ni pak do Prahy zajet. Vždyť je to za rohem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #39 kdy: Červenec 27, 2009, 10:05:10 » |
|
A nepojede ona snad přímo z Brodu?
To pojede. Můžu se vetřít?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #40 kdy: Červenec 27, 2009, 10:18:08 » |
|
Bude mi potěšením
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #41 kdy: Červenec 27, 2009, 10:28:40 » |
|
Mizím teď na tři dny do hor, ale strašně se už na vás všechny těším (i altánek je velmi nedočkavý...)!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #42 kdy: Červenec 27, 2009, 10:35:35 » |
|
Bude mi potěšením Mně též.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #43 kdy: Červenec 27, 2009, 14:15:47 » |
|
Ach jo, taky bych jela za váma:-(
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #44 kdy: Červenec 27, 2009, 21:44:01 » |
|
Omlouvám se z účasti, ale o to víc se těším na foto z akce. Budu tento víkend na jihu čech, kontrolovat borůvčí, houbovčí a hlavně střešníky vyrábějící novou pokrývku domu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|