vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #45 kdy: Září 30, 2009, 12:32:37 » |
|
Vlaďko, to já vím, ale to je pro mě, která jsem prakticky vrostla do kancelářské židle, konečně naděje na "život tam venku".  )) Navíc, čím víc nás bude běhat a shánět kvalitní věci, tím větší je šance, že se časem budou objevovat hojněji.  ) Ona to měla být špatně vyjádřená podpora. Něco jako "to se vůbec nemusíš bát, že by tě to nedonutilo vylézt ven"  Jinak jen houšť a větší kapky. Kdybychom se spokojili s odpadem, nic jiného by nás už nečekalo. Já zas čelím úplně jiné etapě života "tam venku" se směsicí úcty, nadšení a zděšení - život se zahradou zase přináší úplně nepředstavitelné radosti a starosti pro nás, kteří nedokážeme ani pravidelně zalívat ty bylinky na balkoně  (tímto děkuji Daniele, že dodala bylinky vycvičené pro přežití v náročných podmínkách  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #46 kdy: Září 30, 2009, 13:10:47 » |
|
Vlaďko, to já vím, ale to je pro mě, která jsem prakticky vrostla do kancelářské židle, konečně naděje na "život tam venku".  )) Navíc, čím víc nás bude běhat a shánět kvalitní věci, tím větší je šance, že se časem budou objevovat hojněji.  ) život se zahradou zase přináší úplně nepředstavitelné radosti a starosti pro nás, kteří nedokážeme ani pravidelně zalívat ty bylinky na balkoně  (tímto děkuji Daniele, že dodala bylinky vycvičené pro přežití v náročných podmínkách  ) taky přináší naprosto očekávatelnou vlnu závisti stran sestry 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #47 kdy: Září 30, 2009, 13:16:33 » |
|
Můžeš jezdit na kole zalívat, jinak mi umřou i ty dýně, co všichni říkají, že rostou líp než plevel 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #48 kdy: Září 30, 2009, 13:44:13 » |
|
Můžeš jezdit na kole zalívat, jinak mi umřou i ty dýně, co všichni říkají, že rostou líp než plevel  Jo holka, jednou týdně na cestě od dědečka, protože ještě nikdyj sme se necítila být v takové časové tísni jako teď. Navíc jak jednou zasadíš mrkev, půda je tvoje, to je jasný. Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #49 kdy: Září 30, 2009, 14:34:53 » |
|
(...) Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.
Tak to ja tedy zahradu lehce zavidim. A to taky patrim k lidem, co jim umrou i pokojovy kytky. Jen si tajne rikam - ta zahrada se, pokud neni vylozene sucho, v podstate zaliva sama, ne? A co tam odpracuju, to si sklidim a co neodpracuju, to nesklidim... Neberte mi, prosim, iluze, potrebuju aspon nejaky sen 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
|
schnytlik
|
 |
« Odpověď #50 kdy: Září 30, 2009, 14:36:42 » |
|
Můžeš jezdit na kole zalívat, jinak mi umřou i ty dýně, co všichni říkají, že rostou líp než plevel  kdo ti navykladal takovej nesmysl? Nam se neurodila ani jedna  Cukety si porid!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #51 kdy: Září 30, 2009, 14:57:26 » |
|
(...) Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.
Tak to ja tedy zahradu lehce zavidim. tak to nemusíš, vidíš, že vlaďka veřejně nabídla, kdokoliv chce, může jí tam přijít makat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218
|
 |
« Odpověď #52 kdy: Říjen 03, 2009, 12:01:11 » |
|
Tak, nákyp s fotkami (bohužel jen dvěma, neboť baterky to vzdaly na samém počátku, a než se nabily, bylo zcela hotovo a zčásti i snědeno) je na blogu. :o) http://cookie.bloguje.cz/814402-tak-tady-je-ten-nakyp.phpMěla jsem v úmyslu editovat tu předchozí zprávu, ať tam ten douhatánský text nevisí, ale navazují na to další zprávy a ztratilo by to smysl. Jestli to ale raději budete chtít tak, stačí říct a napravím to. :o)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
I pravila Cookie: "Kuchyň, toť ráj plný zázraků. Ochutnala jsem a uvěřila!"
|
|
|
|
Daniela S.
|
 |
« Odpověď #53 kdy: Říjen 03, 2009, 14:51:11 » |
|
Navíc jak jednou zasadíš mrkev, půda je tvoje, to je jasný. Tesat do kamene.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef