Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 01:31:40 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 3 [4]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Workshop #6: v roce 1989...  (Přečteno 4690 krát)
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #45 kdy: Září 30, 2009, 12:32:37 »

Vlaďko, to já vím, ale to je pro mě, která jsem prakticky vrostla do kancelářské židle, konečně naděje na "život tam venku". Šok)) Navíc, čím víc nás bude běhat a shánět kvalitní věci, tím větší je šance, že se časem budou objevovat hojněji. Šok)

Ona to měla být špatně vyjádřená podpora. Něco jako "to se vůbec nemusíš bát, že by tě to nedonutilo vylézt ven" Úsměv Jinak jen houšť a větší kapky. Kdybychom se spokojili s odpadem, nic jiného by nás už nečekalo. Já zas čelím úplně jiné etapě života "tam venku" se směsicí úcty, nadšení a zděšení - život se zahradou zase přináší úplně nepředstavitelné radosti a starosti pro nás, kteří nedokážeme ani pravidelně zalívat ty bylinky na balkoně Úsměv (tímto děkuji Daniele, že dodala bylinky vycvičené pro přežití v náročných podmínkách Mrknutí )
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #46 kdy: Září 30, 2009, 13:10:47 »

Vlaďko, to já vím, ale to je pro mě, která jsem prakticky vrostla do kancelářské židle, konečně naděje na "život tam venku". Šok)) Navíc, čím víc nás bude běhat a shánět kvalitní věci, tím větší je šance, že se časem budou objevovat hojněji. Šok)

život se zahradou zase přináší úplně nepředstavitelné radosti a starosti pro nás, kteří nedokážeme ani pravidelně zalívat ty bylinky na balkoně Úsměv (tímto děkuji Daniele, že dodala bylinky vycvičené pro přežití v náročných podmínkách Mrknutí )
taky přináší naprosto očekávatelnou vlnu závisti stran sestry Smích
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #47 kdy: Září 30, 2009, 13:16:33 »

Můžeš jezdit na kole zalívat, jinak mi umřou i ty dýně, co všichni říkají, že rostou líp než plevel Úsměv
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #48 kdy: Září 30, 2009, 13:44:13 »

Můžeš jezdit na kole zalívat, jinak mi umřou i ty dýně, co všichni říkají, že rostou líp než plevel Úsměv
Jo holka, jednou týdně na cestě od dědečka, protože ještě nikdyj sme se necítila být v takové časové tísni jako teď. Navíc jak jednou zasadíš mrkev, půda je tvoje, to je jasný. Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #49 kdy: Září 30, 2009, 14:34:53 »

(...) Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.

Tak to ja tedy zahradu lehce zavidim. A to taky patrim k lidem, co jim umrou i pokojovy kytky. Jen si tajne rikam - ta zahrada se, pokud neni vylozene sucho, v podstate zaliva sama, ne? A co tam odpracuju, to si sklidim a co neodpracuju, to nesklidim... Neberte mi, prosim, iluze, potrebuju aspon nejaky sen Mrknutí
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
schnytlik
Head chef

Bodů: 1414

« Odpověď #50 kdy: Září 30, 2009, 14:36:42 »

kdo ti navykladal takovej nesmysl? Nam se neurodila ani jedna  Pláč Cukety si porid!
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #51 kdy: Září 30, 2009, 14:57:26 »

(...) Pochop, nezávidím ti zahradu, ale to, že je ta zahrada tvoje.

Tak to ja tedy zahradu lehce zavidim.
tak to nemusíš, vidíš, že vlaďka veřejně nabídla, kdokoliv chce, může jí tam přijít makat Smích
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218

Dělám si svoje másloNevařím podle BabicyPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #52 kdy: Říjen 03, 2009, 12:01:11 »

Tak, nákyp s fotkami (bohužel jen dvěma, neboť baterky to vzdaly na samém počátku, a než se nabily, bylo zcela hotovo a zčásti i snědeno) je na blogu. :o)

http://cookie.bloguje.cz/814402-tak-tady-je-ten-nakyp.php

Měla jsem v úmyslu editovat tu předchozí zprávu, ať tam ten douhatánský text nevisí, ale navazují na to další zprávy a ztratilo by to smysl. Jestli to ale raději budete chtít tak, stačí říct a napravím to. :o)
Zaznamenáno

I pravila Cookie:
"Kuchyň, toť ráj plný zázraků.
Ochutnala jsem a uvěřila!"
Daniela S.
Head chef

Bodů: 1204

Peču si doma chlebaDělám si svoje másloPiju vodu z vodovoduUž mám upečené vánoční perníčky

« Odpověď #53 kdy: Říjen 03, 2009, 14:51:11 »

Navíc jak jednou zasadíš mrkev, půda je tvoje, to je jasný.

Tesat do kamene.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #54 kdy: Říjen 03, 2009, 17:44:33 »

Ten je teda fotogenicky Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Stran: 1 2 3 [4]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.