Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 01:42:51 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
Tisk
Autor Téma: PFF 2010  (Přečteno 2472 krát)
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #30 kdy: Květen 26, 2010, 21:39:59 »

Moc vám všem přeju, ať se vydaří počasí, kuchaři se dobře vyspí, vše, co ochutnáte, ať je lahodné a moc se těším na zprávy z akce Úsměv
Slunci zdar *
Zaznamenáno

Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #31 kdy: Květen 29, 2010, 10:13:43 »

První bleskové zprávy: pff je letos mimořádný! jídlo z 80 procent naprosto úchvatné (řekla bych, že je to vyšší úspěšnost, než loni), prostředí důstojné a plné krásných zákoutí, počasí se snaží nezlobit, večerní koktejly nepočítané. První den tedy zatím nad očekávání skvělý. Až stáhnu fotky, tak vám sem nějaké pošlu, teď už ovšem vzhůru na Hrad na druhé kolo. V mezičase bude pár fotografických postřehů na facebooku.
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #32 kdy: Květen 30, 2010, 09:02:57 »

Druhý den: dle očekávání davy návštěvníků, nicméně tiché zákoutí k sezení se našlo vždycky. Jídlo opět skvělé, společnost ještě lepší, jídlo jsme prokládali volebním zpravodajstvím. Hitem byl kuřecí salát z Buddha baru, české hovězí od Ambiente, rybí chod a husí paštika z Imperialu, domácí perník s karamelovou omáčkou z Chateau Mcely, nudle a vepřová roláda z Yasmin Noodles, tmavé pivo Leffe a Týnčiny dlouhé řasy. Zavírali jsme areál a odnášeli si domů památeční korky od sektu, co tam večer protekl (zejména našimi hrdly, řekla bych) na počest rozhodnutí jistého Jiřího.

S vámi, co nemáte účet na fb, ještě hláška včerejšího dne (via Cutie a twitter):
Citace
A prej, že je to dobrej tejden. Volby OK, hokej OK, ale víte, že Babica dal dneska do tiramisu tuzemák??!!
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
kamilio
Chef de partie

Bodů: 186

Dobře probdělá noc dá víc, než špatně prožitý den.

« Odpověď #33 kdy: Květen 30, 2010, 10:03:19 »

Flo, Tvé odborně fundované zprávy z PFF mě těší, že alespoň něco se povedlo. Tak zaplať pán Bůh alespoň to dobré jídlo!  Šok Šok Šok
« Poslední změna: Květen 30, 2010, 14:52:46 od kamilio » Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.