Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« kdy: Prosinec 04, 2009, 14:47:56 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 04, 2009, 15:08:20 » |
|
Zajimavy objev  Tak aby me tu nekdo s napadem nepredbehl, oznamuju, ze ja si chci zkusit po bakalarce (tzn. snad od unora) KPD, ovsem bez blogu a nejspis i bez nejakych vetsich komentaru na bistru - jen ciste soukrome.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
|
Efka .ka
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 04, 2009, 15:17:08 » |
|
btw...kolik je v knížce receptů?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 04, 2009, 15:21:02 » |
|
Mozna ti to povi autorka; ja si to spocitam, az prijde pravy cas, a podle toho si stanovim smrtlinku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 04, 2009, 21:02:43 » |
|
185 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 05, 2009, 15:46:14 » |
|
Ted nevim, Efko, ptala ses na KPD nebo na Bravo, sefe?
Autorka tam pise, ze bude delat 30 receptu. Jsem jedina skepticka? Jednak to neni originalni, ale hlavne si nemyslim, ze to je vyzva, snad jen to shaneni cerstvych a/nebo dobrych prisad.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 05, 2009, 15:48:25 » |
|
No vzhledem k tomu, jaké recepty to jsou, pro mě by to výzva byla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 05, 2009, 15:52:38 » |
|
I kdyby to byl opravdu narocny recept, ma na to pokazde cely den. Ani nemusi sestavovat menu. Daniela by ji podle me strcila do kapsy. Ale mozna jsem moc narocna.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 05, 2009, 15:56:31 » |
|
Tak to v každém případě, Daniela by strčila do kapsy většinu kuchařek:D Ale myslím, že i sehnat ty přísady bude náročné, já třeba netuším, kde bych sehnala mořského vlka, nebo co to tam používala.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Efka .ka
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 05, 2009, 16:27:21 » |
|
Ted nevim, Efko, ptala ses na KPD nebo na Bravo, sefe? myslela jsem Bravo šéfe..každopádně jí držím palce 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Prosinec 07, 2009, 16:36:34 » |
|
No mne to taky prislo takove ... neoriginalni  Hlavne kdyz to tam ani nezminuje, ze by se treba Julii inspirovala. Proto ja taky blog psat nehodlam a chci si KPD provarit proste kvuli ziskani praxe. Na druhou stranu jsem byla prekvapena, jak strasne kriticky se o tom vyjadrovali lidi na facebooku u Cuketky, kdyz tam dal odkaz. Sice ze sebe ta holka muze neco delat a pritom treba nic neumi (jak se tam kdosi vyjadril), ale porad je lepsi takovy clovek, co aspon neco vi a snazi se, nez lidi typu babicovych divaku... ne?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Prosinec 07, 2009, 16:50:37 » |
|
To víš, oni ti gurmeti jsou nesnášenlivá smečka...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Prosinec 07, 2009, 17:42:29 » |
|
Vladi, prekvapive za komentar k+ - uz jsem se zase zacinala lekat, ze jsem tu sama takova divna tolerantni 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Prosinec 07, 2009, 18:05:39 » |
|
Vladi, taky k+, ja nejsem gurmet a taky jsem nesnasenliva 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Prosinec 07, 2009, 19:56:56 » |
|
No mne to taky prislo takove ... neoriginalni  Hlavne kdyz to tam ani nezminuje, ze by se treba Julii inspirovala. Prave tohle mi prijde taky hodne divne. Bud jsem spatne cetla, ale spis to tam opravdu chybi - a melo by to byt jasne deklarovne, vzdyt to uplne stoucha do oci.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|