lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« kdy: Prosinec 28, 2009, 21:42:25 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 29, 2009, 00:20:30 » |
|
Mně se to moc líbí a nechutné mi to nepřipadá, i ta zmrzlina ve videu vypadala docela lákavě. Jediné, co mě trochu znejisťuje, je, že zákazníci mají často problém poznat, co si vlastně objednávají, protože i názvy pokrmů jsou v záchodovém stylu. Nejoblíbenější je jídlo nazvané "Naše slavná zácpa", což jsou vlastně smažené brambory.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 29, 2009, 00:57:09 » |
|
Mně to spojení vadí, připadá mi to nechutné a do takové restaurace bych nemohla jít. Ta fotka zmrliny je tak dvojznačná, že děkuji, nechci.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 29, 2009, 10:16:29 » |
|
Tak tohle je taky tak nějak mimo moji chuťovou představivost. Určitě to řadě lidí připadá veselé a vtipné, nicméně není to nic pro mě.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
I pravila Cookie: "Kuchyň, toť ráj plný zázraků. Ochutnala jsem a uvěřila!"
|
|
|
KatyX
Sous chef

Bodů: 575
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 29, 2009, 11:43:32 » |
|
Blef, vypadá to vážně nechutně.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 29, 2009, 12:54:27 » |
|
Mně se to hodně nelíbí a tím se tomu přestávám věnovat, konec.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností."
Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
|
|
|
|
Efka .ka
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 29, 2009, 16:50:05 » |
|
je to dobře promyšlený marketingový tah..lidi se na ten "hnus" budou chtít kouknout..a když už přijdou,tak si možná i něco koupí. ale moc dlouho to nevydrží, až se to okouká, půjde to k šípku
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 29, 2009, 18:03:06 » |
|
No, pokud to jidlo tam za nic nestoji, souhlasim s vami, ale o tom se tam bohuzel nepise. Mne to pripadalo, jako ze maji jidlo dobre, a lakaji na nej tim designem, coz mi naopak pripada vtipne. Ale kdo vi, je fakt, ze kdyby varili nejak uchvatne, asi se o tom clanek zmini...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 29, 2009, 18:10:58 » |
|
Nijak mne to nepohoršuje  Připadá mi to jako vtipný nápad ačkoliv na nedělní oběd bych si tam určitě nezašel 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 29, 2009, 21:16:41 » |
|
Je pravda, že zmrzlina už je lehce za mou osobní hranicí, ale pokud je to jídlo dobré, pohoršuje mě výrazně míň než to, co předvádějí někteří restauratéři tady i bez záchodů. Navíc je to Čína, úplně jiný trh. I v New Yorku, kde se inspirovali, to fungovat může. U nás by to byla předem prohraná bitva, proto do takových blbostí nikdo neinvestuje. Zatím 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Prosinec 29, 2009, 22:31:09 » |
|
Navíc je to Čína, úplně jiný trh. I v New Yorku, kde se inspirovali, to fungovat může. U nás by to byla předem prohraná bitva, proto do takových blbostí nikdo neinvestuje. Zatím  No, naštěstí. Mě to příjde opravdu hnusné, a to i přes to, že se snažím přesvědčit sama sebe, že "je to všechno lidské"...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|