Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 13:21:40 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1]   Dolů
Tisk
Autor Téma: V čínské restauraci servírují jídlo na záchodových mísách  (Přečteno 6411 krát)
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« kdy: Prosinec 28, 2009, 21:42:25 »

http://revue.idnes.cz/v-cinske-restauraci-serviruji-jidlo-na-zachodovych-misach-pnm-/zajimavosti.asp?c=A091228_155013_zajimavosti_nh

nedělá se mi z toho zrovna dobře... co vy, zašli byste?
Zaznamenáno

Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #1 kdy: Prosinec 29, 2009, 00:20:30 »

Mně se to moc líbí a nechutné mi to nepřipadá, i ta zmrzlina ve videu vypadala docela lákavě. Jediné, co mě trochu znejisťuje, je, že zákazníci
Citace
mají často problém poznat, co si vlastně objednávají, protože i názvy pokrmů jsou v záchodovém stylu. Nejoblíbenější je jídlo nazvané "Naše slavná zácpa", což jsou vlastně smažené brambory.
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #2 kdy: Prosinec 29, 2009, 00:57:09 »

Mně to spojení vadí, připadá mi to nechutné a do takové restaurace bych nemohla jít. Ta fotka zmrliny je tak dvojznačná, že děkuji, nechci.
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218

Dělám si svoje másloNevařím podle BabicyPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #3 kdy: Prosinec 29, 2009, 10:16:29 »

Tak tohle je taky tak nějak mimo moji chuťovou představivost. Určitě to řadě lidí připadá veselé a vtipné, nicméně není to nic pro mě.
Zaznamenáno

I pravila Cookie:
"Kuchyň, toť ráj plný zázraků.
Ochutnala jsem a uvěřila!"
KatyX
Sous chef

Bodů: 575

Piju vodu z vodovoduPeču skvělé rohlíky

« Odpověď #4 kdy: Prosinec 29, 2009, 11:43:32 »

Blef, vypadá to vážně nechutně.
Zaznamenáno
Abies Alba
Head chef

Bodů: 1711

« Odpověď #5 kdy: Prosinec 29, 2009, 12:54:27 »

Mně se to hodně nelíbí a tím se tomu přestávám věnovat, konec.
Zaznamenáno

"Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností."

Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1648

« Odpověď #6 kdy: Prosinec 29, 2009, 16:50:05 »

je to dobře promyšlený marketingový tah..lidi se na ten "hnus" budou chtít kouknout..a když už přijdou,tak si možná i něco koupí. ale moc dlouho to nevydrží, až se to okouká, půjde to k šípku
Zaznamenáno
Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #7 kdy: Prosinec 29, 2009, 18:03:06 »

No, pokud to jidlo tam za nic nestoji, souhlasim s vami, ale o tom se tam bohuzel nepise. Mne to pripadalo, jako ze maji jidlo dobre, a lakaji na nej tim designem, coz mi naopak pripada vtipne. Ale kdo vi, je fakt, ze kdyby varili nejak uchvatne, asi se o tom clanek zmini...
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #8 kdy: Prosinec 29, 2009, 18:10:58 »

Nijak mne to nepohoršuje Úsměv Připadá mi to jako vtipný nápad ačkoliv na nedělní oběd bych si tam určitě nezašel Smích
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #9 kdy: Prosinec 29, 2009, 21:16:41 »

Je pravda, že zmrzlina už je lehce za mou osobní hranicí, ale pokud je to jídlo dobré, pohoršuje mě výrazně míň než to, co předvádějí někteří restauratéři tady i bez záchodů. Navíc je to Čína, úplně jiný trh. I v New Yorku, kde se inspirovali, to fungovat může. U nás by to byla předem prohraná bitva, proto do takových blbostí nikdo neinvestuje. Zatím Úsměv
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #10 kdy: Prosinec 29, 2009, 22:31:09 »

Navíc je to Čína, úplně jiný trh. I v New Yorku, kde se inspirovali, to fungovat může. U nás by to byla předem prohraná bitva, proto do takových blbostí nikdo neinvestuje. Zatím Úsměv

No, naštěstí. Mě to příjde opravdu hnusné, a to i přes to, že se snažím přesvědčit sama sebe, že "je to všechno lidské"...
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.