Jak se k nim stavíte? Můžou do vaší kuchyně, nebo dbáte na názor dietologů a vyhýbáte se jim velkým obloukem? Používáte je studené, nebo je klidně pustíte i do vaření? Pokud s nimi nemáte problém, která značka je pro vás nejlepší?
Mám jedno morálně etické dilema a moc by mi pomohlo, kdybyste mi na tyhle otázky odpověděli

Úplně výjimečně kupuju Kiri, s sebou do práce třeba - ale naposledy před půl rokem, myslím. Ze sýrů jíme zejména plesnivé druhy, tvrdé sýry od 45%, čerstvé sýry (Duko).
Taveňáky považuji za podřadné (dělají se z toho, co po tvrdých sýrech zbyde, myslím:)) a nijak zvlášť dobré.
V dětství (v kočárku) jsem jedla nejradši šunkový s vránou, to mi prý vydrželo na celé odpoledne! Taky bývaly dobré malé ochucené trojúhelníčky.
V chudších letech jsme taveňáky dávali s tvarohem do pomazánkového základu a mám i recept na závin z taveňáku. Pak se nám líbily v 90. letech ty toustové plátky, spíš balení než chuť. Kdfyž je ale koupím na nějaké cestování, jsou poslední, co zbyde. vytěsnili jsme je prostě nějak přirozeně...