penda
Sous chef

Bodů: 368
Doma jez co máš, u cizích co ti dají.
|
 |
« kdy: Duben 14, 2010, 09:17:03 » |
|
Flo, děkujeme za novou tvář Bistra. Mám pocit, jako kdybych byla na návštěvě u babičky. Tak teď už jen zajistit stálý přísun nových článků a bude to na výbornou! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andule
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Duben 14, 2010, 09:34:45 » |
|
jojo, děkujeme. je fakt nádherné 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vařit se musí s láskou...
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Duben 14, 2010, 09:35:00 » |
|
Flo, děkujeme za novou tvář Bistra. Mám pocit, jako kdybych byla na návštěvě u babičky. Tak teď už jen zajistit stálý přísun nových článků a bude to na výbornou!  Články jsou o autorech ... a kdokoliv může být autor 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Duben 14, 2010, 09:39:23 » |
|
Já veřejně děkuju za pomoc Merlinovi, neboď bez jeho znalostí, zkušeností, dovedností a serveru by nové bistro leželo akorát tak na papíru.
Je možné, že se tam občas ještě vyskytne nějaká chybka z nepozornosti, kdyby se vám něco nezdálo nebo něco nefungovalo, pište to rovnou sem (žalovat se nemá, ale hlásit se to musí, že).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
penda
Sous chef

Bodů: 368
Doma jez co máš, u cizích co ti dají.
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Duben 14, 2010, 10:21:21 » |
|
Flo, děkujeme za novou tvář Bistra. Mám pocit, jako kdybych byla na návštěvě u babičky. Tak teď už jen zajistit stálý přísun nových článků a bude to na výbornou!  Články jsou o autorech ... a kdokoliv může být autor  Kdokoliv ... jen penda ne. Nestíhá. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Duben 14, 2010, 10:32:00 » |
|
Flo, děkujeme za novou tvář Bistra. Mám pocit, jako kdybych byla na návštěvě u babičky. Tak teď už jen zajistit stálý přísun nových článků a bude to na výbornou!  Články jsou o autorech ... a kdokoliv může být autor  To by to tu vypadalo, kdyby autorem mohl být kdokoliv
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Duben 14, 2010, 11:34:09 » |
|
Flo, děkujeme za novou tvář Bistra. Mám pocit, jako kdybych byla na návštěvě u babičky. Tak teď už jen zajistit stálý přísun nových článků a bude to na výbornou!  Články jsou o autorech ... a kdokoliv může být autor  To by to tu vypadalo, kdyby autorem mohl být kdokoliv Ale on může kdokoliv ... http://bistro.florentyna.cz/about/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Duben 14, 2010, 11:54:49 » |
|
Já vím, že podle pravidel může. Ale taky to neznamená, že projde kde co  ale chápu, že dobří autoři jsou žádaní
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
buculinek
Chef de partie

Bodů: 234
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Duben 14, 2010, 12:52:59 » |
|
 dík, moc hezké!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Efka .ka
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Duben 14, 2010, 14:49:42 » |
|
Opravdu mooc pěkné. Za článek o větrníkách s fotopostupem jste si vysloužili pochvalu přednstoupenou jednotkou 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
KatyX
Sous chef

Bodů: 575
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Duben 14, 2010, 15:49:36 » |
|
Moc hezké, já budu ale asi za děsnou frflu ... ale na sterém se mi víc líbilo barevné ladění. No, ale abych nebyla úplně negativní, tak na novém bistru se mi zas víc líbí prostorové uspořádání a řazení článků, je to teď mnohem přehlednější.
|
|
|
|
« Poslední změna: Duben 14, 2010, 15:58:34 od KatyX »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Alneka
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Duben 14, 2010, 16:21:49 » |
|
Jéj, já sem lezu přes záložku, rovnou na fórum, tak by mi nové kostičkované bistro málem uteklo  Je hezké, nevím proč, ale evokuje mi to fotky z výstavy Davida Krause v OC Arkády. EDIT: Už vím, už vím, v bulváru to bylo: http://revue.idnes.cz/bocanova-a-veresova-se-neobejdou-bez-podprsenky-a-rtenky-pk9-/lidicky.asp?c=A100414_090154_lidicky_ved
|
|
|
|
« Poslední změna: Duben 14, 2010, 16:24:11 od Alneka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Duben 15, 2010, 09:55:09 » |
|
Nové bistro je krásné.
Jen ten název článku o větrnících - Románek - mi teda absolutně nesedí. Ani se neptejte, co mi to evokuje. Ale proti gustu...
Akorát jsem z toho nevyrozuměla, kdo je autorem článku. Jste ho dělali všichni? A scrap je krásný:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Duben 15, 2010, 10:03:01 » |
|
Románek je ve smyslu úlet/vzrušující setkání/rande/dostaveníčko - nic nemorálního v tom nehledej  Zůstáváme u kuchařské počestnosti. Autor článku není jeden, takže prostě redakce. Ale musím prásknout, že food styling i fotky má na svědomí Daniela, protože je v tom dobrá. Jenomže v čem Daniela není dobrá, že?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Duben 15, 2010, 10:12:29 » |
|
Škoda, že jste se nerozhodli pro Dostaveníčko. Tenhle popisek mi sedí spíš i k tomu vzhledu bistra, je to takové starosvětské. Ale to je jen rýpání, románek je taky fajn
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|