Asi je jasné, že nejvíc frčely frgály. Některé byly předem balené a ty se prodávaly ze všeho nejmíň. Já jsem taky dala přednost nebaleným z pekárny v Novém Jičíně. Můj mlsný jazyk ocenil možnost koupit si čtvrtky frgálu, takže jsem si v krabici odvezla makový, s tvarohem a povidlím, s tvarohem a borůvkami a s hruškovým povidlím (jasný favorit). Líbila se mi soutěž o nejlepší chleba a nejlepší rohlík. Bohužel jsem měla tu smůlu, že kde dělali čistě kváskový chleba, tam ho neprodávali a kde chleba prodávali, zase nebyl kváskový. Tomu, kdo mě zná, je hned jasné, že jsem si prodavačům postěžovala. Jedni mi vysvětlili, že jsou na soutěži poprvé, ale příště už díky velkému zájmu chleba prodávat budou. Druzí zase slíbili, že můj požadavek na kváskový chleba výrobci vyřídí. Přiznám se, že ta ochota mě dost překvapila

Milino, pekařství z Hrachovce jsem si bohužel nevšimla, ale bude to spíš mou slepotou, protože účast byla - jak se říká - hojná, našla jsem tam dokonce i pekařství MaJa z Dolních Dunajovic (velmi jižní Morava)