Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 14:19:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Anketa
Otázka: Jak dlouho vám vydrží na stole čistý ubrus?
5 minut
půl dne
celý den
týden
nestolujeme na ubruse

Stran: 1 [2]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Ubrus  (Přečteno 1118 krát)
penda
Sous chef

Bodů: 368

Doma jez co máš, u cizích co ti dají.

Políbená na prvního májeJsem čarodějnice

« Odpověď #15 kdy: Srpen 03, 2010, 10:18:08 »

... než si k němu sednou děti  Škleb
Zaznamenáno
marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #16 kdy: Září 23, 2011, 11:07:47 »

U nás ubrus jen na Vánoce. Čistý moc není, jsou na něm nějaké nevypratelné skvrny, které schováváme na nenápadná místa... Jelikož nemáme velkou kuchyňskou pracovní plochu a stůl obvykle slouží i na rozdělávání těst, válení na vále a jiné podobné úkony, ubrus na něm normálně není a ani nemůže být.
V brněnském bytě jsme teď daly běhoun, co vyšívala sestra, ale u toho stolu popravdě řečeno ani moc nejíme. Tak ten zatím čistý vydržel.

Po zkušenosti z letošního tábora v Estonsku nehodlám ubrus nikdy zavádět. Hned první den pobytu jsem na něj při snídani vylila kafe a další dny to vesele pokračovalo. A to normálně zas tak nebryndám a nerozlévám. Ten ubrus to prostě přímo přitahuje.
Zaznamenáno
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #17 kdy: Září 23, 2011, 12:50:32 »

U nás je stůl, který nám udělal manžel. Horní deska z dubu je darovaná rodinou - takže srdeční záležitost, s hrdostí jej ukazujeme.
Měla jsem na něj takové kulaté prostírky pletené z banánových listů z Ikey, ale poměrně brzo se opotřebily, nehledě k tomu, že namočení a vydrhnutí bylo problematické -  vždycky jsem je jen setřela, což není dost.
Teď máme obdélníky z Tescomy, z takové plastové tkaniny, ale vzhledem a pohmatem se vcelku úspěšně blížící textilu. žádné ruce přilepené u stolu na gumě Úsměv Dělají je jednobarevné, ve spoustě odstínů a já jsem jich nakoupila osm námořnicky modrých, aby byly i v rezervě pro případ nějakého rozlévání, kdy se mi nechce okamžitě klusat do koupelny a odepírat.. Jednoduchá, snadno udržovatelná a téměř nezničitelná prostírka ( všechny je peru aspoň jednou týdně a veškeré znečištění se z nich beze zbytku odstraní) , která se dá dobře kombinovat s dalšími prvky na stole, jsem s nimi maximálně spokojená.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.