Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Únor 09, 2012, 15:33:07 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1] 2   Dolů
Tisk
Autor Téma: Čápi s mákem?  (Přečteno 1525 krát)
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3429

« kdy: Srpen 29, 2010, 12:25:25 »

V pondělí začíná nový pětidenní "kuchařský" maraton. Nějak jsem nepochopila, jestli je to společný česko-slovenský projekt, nebo si každá televize pojede samostatně... Rozhodovat to má Zdeněk Pohlreich, ale podle toho, co jsem o tom četla, mně to stejně moc ke koukání neláká  Co???
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1571

« Odpověď #1 kdy: Srpen 29, 2010, 13:32:34 »

no,myslím, že když tam bude vařit Agáta Hanychová, tak to o něčem svědčí  Smích
Zaznamenáno
Daniela
Moderator
Head chef

« Odpověď #2 kdy: Srpen 29, 2010, 14:00:29 »

Je to ostuda, ale kromě Pohlreicha mi většina jmen nic neříká  Valím oči! Super!
Zaznamenáno

Diderot
olu
Chef de partie

Bodů: 333

Piju vodu z vodovodu

« Odpověď #3 kdy: Srpen 29, 2010, 20:23:09 »

Aj... viděla jsem upoutávku na jakýsi nový pořad s Pohlreichem tento týden po repríze Ano, šéfe... To má být jako TOTOK? No to mě teda po... Stačil mi ten "speciální vánoční díl" s rádoby celebritami, které neuměly ani stolovat, ani se vyjadřovat.
Zaznamenáno

kuchařina je alchymie... alchymie je předchůdce chemie...
Makinka
Head chef

Bodů: 4642

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #4 kdy: Srpen 30, 2010, 08:43:55 »

Aj... viděla jsem upoutávku na jakýsi nový pořad s Pohlreichem tento týden po repríze Ano, šéfe... To má být jako TOTOK? No to mě teda po... Stačil mi ten "speciální vánoční díl" s rádoby celebritami, které neuměly ani stolovat, ani se vyjadřovat.
A hlavně chovat  Smích
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #5 kdy: Srpen 30, 2010, 10:35:35 »

Ne, to není ono, se šéfem (a společně ještě s Romanem Vaňkem z Prakulu a Evou Filipovou, autorkou kuchařek) vzniká pořad Na nože (http://www.facebook.com/#!/pages/Na-noze/130868543622533). Podle mě to bude česká verze pořadu Top Chef anebo Hell´s Kitchen. Docela bych si přála, aby se to povedlo.
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #6 kdy: Srpen 30, 2010, 10:45:06 »

A já zase docela chci vidět Agátu Hanychovou vařit. Jsem totiž jízlivá mrcha  Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Daniela
Moderator
Head chef

« Odpověď #7 kdy: Srpen 30, 2010, 10:49:38 »

Ne, to není ono, se šéfem (a společně ještě s Romanem Vaňkem z Prakulu a Evou Filipovou, autorkou kuchařek) vzniká pořad Na nože (http://www.facebook.com/#!/pages/Na-noze/130868543622533). Podle mě to bude česká verze pořadu Top Chef anebo Hell´s Kitchen. Docela bych si přála, aby se to povedlo.

Četla jsem někde, že si dělal srandu, jak se při natáčení polovina lidí při krájení cibule pořezala, prý tam byli tam i takoví, co se řízli do ruky, ve které drželi nůž  Smích
Někde to snad najdu Úsměv
Tady
« Poslední změna: Srpen 30, 2010, 10:54:21 od Daniela » Zaznamenáno

Diderot
olu
Chef de partie

Bodů: 333

Piju vodu z vodovodu

« Odpověď #8 kdy: Srpen 30, 2010, 10:56:49 »

No mně se zdálo, že v té upoutávce jsem zaslechla Vaňkovo jméno, to jsem moc ráda, že vznikne i kuchařský pořad (snad) na úrovni. I když, jak na to teď koukám, přihlásit se může kdokoli - aby to nebylo něco mezi Prostřeno a VyPatlanýma (http://www.iprima.cz/novinky/prihlaste-se-do-noveho-poradu-na-noze)
Když jsme u těch pořadů, myslím, že český éter je některými oblastmi absolutně nedotčen. Je sice pěkné, že máme pořad o italské kuchyni, ale co takhle česká? To je samý patlal (nemusím snad jmenovat), ale poctivá tradiční nebo i mírně inovovaná kuchyně nikde. Docela by mi bodlo vidět některé fígle, co z receptu nevyčtete.
Zaznamenáno

kuchařina je alchymie... alchymie je předchůdce chemie...
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #9 kdy: Srpen 30, 2010, 11:08:26 »

Je sice pěkné, že máme pořad o italské kuchyni, ale co takhle česká? To je samý patlal (nemusím snad jmenovat), ale poctivá tradiční nebo i mírně inovovaná kuchyně nikde. Docela by mi bodlo vidět některé fígle, co z receptu nevyčtete.

Pokud vím, na něčem se v tomto směru začalo pracovat. Ale skutečně teprve začalo. To ještě uteče spousta vody v řece... (vlastně s ohledem na stávající srážkovou aktivitu jí bude mnohem víc než spousta).
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1571

« Odpověď #10 kdy: Srpen 30, 2010, 17:31:28 »

...nechme se překvapit, ale čekám katastrofu  Smích jediné plus je, že peníze půjdou na charitu  Mrknutí
Zaznamenáno
Alneka
Head chef

Bodů: 615

Piju vodu z vodovoduPeču skvělé rohlíky

« Odpověď #11 kdy: Srpen 31, 2010, 07:47:33 »

Tak katastrofa se bohužel čekala, opravdu jsem musela v průběhu přepínat, protože jinak se to vydržet nedalo. Ještěže je reklama co půl hodinu, mohla by být i častěji Škleb Dle mého názoru je pořad horší variantou Prostřeno, přičemž uznávám, své prsty v tom má i paní Nora. Uvidíme dneska, vaří Agáta.
Zaznamenáno
Daniela
Moderator
Head chef

« Odpověď #12 kdy: Srpen 31, 2010, 13:28:23 »

V autě jsem dostala stručný výtah z těch pěti minut, na které se Efča zvládla dívat Smích Fenomén Mojsejovců se na Slovensku objevil po našem odchodu, vím, že jeden čas s nimi běžela nějaká show, všichni z mé rodiny na to fascinovaně zírali a doprovázeli to podivnými výkřiky a komentáři spojenými s rozčileným vstáváním  a přepínáním a hádkami Smích Mně se to ale váže jenom se spojením "Bulo roka"  Valím oči! Super! Ale nevěřím, že následující díly se nějak vylepší, spíš čekám na 7.9. na relaci Na nože. Doufám, že nebude následovat obrovské zklamání...
Zaznamenáno

Diderot
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #13 kdy: Srpen 31, 2010, 14:36:34 »

Pořád přemýšlím, jestli si to dneska mám pustit. Asi je to trochu nelogický, říkám si, že kdyby to bylo někdy před zprávama, asi bych se mrkla. Ale toho hlavního vysílacího času je mi prostě líto. A to i přesto, že nikde jinde nic rozumnějšího nedávají!
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4106

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #14 kdy: Srpen 31, 2010, 14:58:24 »

Jdi do toho, tvrdila jsi, že jenom kvůli Agátě. Takže pokud má dneska vařit, kdo mi pak bude vykládat, co předvedla?
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Stran: [1] 2   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.