Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 14:29:12 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Čápi s mákem?  (Přečteno 1686 krát)
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #15 kdy: Září 01, 2010, 16:14:27 »

Mrknutí
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
ovecka
Head chef

Bodů: 1366

Peču si doma chleba

« Odpověď #16 kdy: Září 01, 2010, 16:31:05 »

Tak se holky podělte o dojmy - v rámci včerejšího odpočinkového dne jsme včera s dcerou slzely u DVD Pýcha a předsudek s Collinem Firstem, při vší úctě k panu Polhraichovi je to jiná káva  Škleb
Zaznamenáno
Andule
Head chef

Bodů: 1130

Políbená na prvního máje

« Odpověď #17 kdy: Září 01, 2010, 17:15:45 »

já jsem na to koukala při uklízení obýváku a nic moc. Nevím co si myslet/Nerozhodný Agáta možná něco uvařit umí, kamera sledovala každý její pohyb od úpravy vlasů a líčení po výběr vína, ale samotné vaření vidět nebylo - pokud pomineme smíchání rajčat s majonézou. pak jí taky zabrali, když smažila řízky a přitom odbíhala vítat hosty. mám pocit, že po zbytek pořadu se už jen probíraly drby. co na to říkáte vy ostatní?
Zaznamenáno

Vařit se musí s láskou...
ovecka
Head chef

Peču si doma chleba

« Odpověď #18 kdy: Září 01, 2010, 17:27:20 »

Teď jsem si to jen útržkovitě pustila z archívu - no Collin byl určitě lepší  Mrknutí Z pohledu na Ivetu Bartošovou (na konci v upoutávkách) v kuchyni s doutníčkem se mi udělalo blivno a je mi jasné, že k tomuto pořadu už se nevrátím.
Zaznamenáno
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #19 kdy: Září 01, 2010, 17:49:59 »

Taky jsem si to pustila k uklízení, myslím, že větší část jsem ani neslyšela, možná jsem to přehlédla, takže - kam se poděl inzerovaný Pohlreich?
« Poslední změna: Září 01, 2010, 17:55:42 od Daniela » Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #20 kdy: Září 01, 2010, 19:55:24 »

A proč se ten porad vlastne jmenuje tak, jak se jmenuje?
Zaznamenáno

Daniela
Moderator
Head chef

« Odpověď #21 kdy: Září 01, 2010, 20:35:13 »

To se možná dozvíme časem Úsměv Jestli bude výdrž na shlédnutí dalších částí ( v mém případě odposlech  Valím oči! Super!)
Zaznamenáno

Diderot
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #22 kdy: Září 02, 2010, 09:31:48 »

A proč se ten porad vlastne jmenuje tak, jak se jmenuje?
Já v presskitu (říká se tomu tak?) četla, že "nakonec se diváci i dozvědí, co jsou to ti čápi s mákem", což  - ja se domnívám - !!!!spoiler!!! jsou v podstatě šulánky, ovšem smažené. 
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1648

« Odpověď #23 kdy: Září 02, 2010, 14:00:45 »

ačkoli jsem se chtěla ASPOŇ podívat, tak nestíhám. Ale podle vaších reakcí jsem o nic nepřišla.  Smích
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #24 kdy: Září 02, 2010, 14:24:21 »

ačkoli jsem se chtěla ASPOŇ podívat, tak nestíhám. Ale podle vaších reakcí jsem o nic nepřišla.  Smích
Ani já to neviděla. Není nad večer s dobrou knihou  Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
gredy
Commis chef
*

Bodů: 62

« Odpověď #25 kdy: Září 02, 2010, 14:53:02 »

Termín "Čápi s mákem" se veřejně myslím poprvé objevil ve filmu Kopytem sem, kopytem tam. Tam si Štaindler v rozjařené společnosti kamarádů ve vybrané restauraci objednává z legrace čápi s mákem. Jestli je to ale označení pro nějaké konkrétní jídlo, nevím.
A podle bulváru prý Pohlreich prohlásil, že odmítá předávat cenu takovým, jako je vyskákaná kur** Doly a také sprdnul jako hrůzu včera odprezentované vaření Bartošky. Prý to není pořad o vaření a odmítá se na tom podílet. I když je to podle bulváru, já bych tomu i docela věřil  Smích.
Zaznamenáno
Daniela
Moderator
Head chef

« Odpověď #26 kdy: Září 02, 2010, 18:27:41 »

Masochisticky jsem si pustila i třetí díl Úsměv A začíná se mi líbit Máziková, které jsem dlouhá léta nemohla přijít na jméno  Šok K pořadu o vaření to má ale opravdu hodně daleko Smích
Zaznamenáno

Diderot
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #27 kdy: Září 03, 2010, 14:19:43 »

Dva blahé měsíce jsem neviděla televizi, krom starých VHSek na chalupě. Takže běžný stupeń otupění proti zhůvěřilostem byl ztracen a chytla jsem dávku naplno. Kuchařsky je to směs nepřerušované nudy a nevkusu, a z celebrit mi jde po těle husí kůže. Zvláště z Bartošky, která pro mě představuje čirou esenci všeho, čím by dospělá ženská neměla být.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #28 kdy: Září 03, 2010, 14:36:05 »

Když řeknete "Bartoška", představím si Bartošku místo Bartošové a na zlomek sekundy si vždycky říkám, že když je tam Bartoška, nemůže to přece být tak hrozné. A hned potom mi to dojde. Zažívám tak pokaždé zklamání  Škleb
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
ovecka
Head chef

Peču si doma chleba

« Odpověď #29 kdy: Září 03, 2010, 14:40:49 »

Včera večer jsem viděla asi 10 minut - zaujala mě zelňačka, tak jsem si k tomu chvilku sedla. Ovšem pohled na ženu z lidu, jak se snaží dřepíce na polštáři srovnat svoje faldy, komentář, jaká je to pro ni čest, že sedí u stolu s TAKOVÝMI CELEBRITAMI a u toho záběr na Dolly, jak špulí útvar, kterým přijímá potravu, a opět nevolnost a můj úprk od televize. Komu není rady....
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.1 sekund, 19 dotazů.