Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 14:47:35 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Jídelníček na křtiny pro 25 - 30 lidí  (Přečteno 1281 krát)
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #15 kdy: Březen 10, 2011, 09:39:51 »

Ono je to malinkatá kuchyňka, proto takový jídelníček Úsměv Buďto se to vaří samo, nebo den předem. Na finále zbývá jenom málo věcí. Víc jídel je vlastně jednodušší, nemusím řešit velké kastroly, objemy budou vlastně normální, jak to dělám doma. Problém je jenom se servírovacími nádobami, nejspíš budou hojně zastoupené hrnce a kastroly. Koná se začátkem dubna na Moravě Úsměv
A to se hodí. Já bych teda taky (jako Daniela) ráda přiložila ruku k dílu, ale k tomu je potřeba potravinářský průkaz, že? Ale když už budeš na té naší Moravě, škoda tě nevidět.

Jinak s focením talířů si nedělej starosti - nafoť je ještě než to odneseš  Mrknutí oni se ti na to hosti beztak vrhnou a přece to nebudeš fotit spolu s nenechavejma ručičkama Úsměv Navíc to je přece promo, ne? Až si budeš zakládat firmu na přípravu občerstvení (jednak nesnáším slovo cataring a jednak nevím, jak se to píše Úsměv ) budeš mít jídlo v akci Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #16 kdy: Březen 10, 2011, 12:11:39 »

Ne ne, žádný průkaz, to jsou křtiny vnoučátka Úsměv Mého Úsměv A kuchyňku znám jako své boty, když jsem ji stavěla, výhoda téměř domácího prostředí... Klidně můžeš přijít, v neděli to už bude jen o dokončování a servírování, ale sobota ve znamení příprav bude akční  Mrknutí
Živit se tím nehodlám!
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #17 kdy: Duben 11, 2011, 17:40:45 »

Takže to jenom uzavřu - skončilo to celkem dobře Úsměv Na akci jsem se dostavila o den později, než jsem počítala, co znamená v pátek dopoledne přesun na Moravu, odpoledne zjišťování situace a vybalování, pokus o pečení za asistence staršího skřítka (neustálé přesouvání židle, z které do všeho strkal zvědavý nosík), v sobotu dopoledne nákupy, odpoledne bez proudu, večer už pěkný fofr a stres. Největší problém jsem očekávala, ale nic moc s tím nešlo udělat - pracovní a odkládací plocha 90+60 cm, tu menší ještě okupuje šlehač a pekárna...jídlo prostě nebylo kam položit, zvláště když jsem se ještě roztáhla s nudlemi a každou chvíli si tam někdo dělal kávu a svačinku...
Největším překvapením byl rostbíf (nebo rosbíf, rostbeef...), měla jsem obavy z reakcí na propečený medium, ale z tříkilového kusu jsem si domů přivezla tak půl kila (hádejte, co je dnes k obědu?  Valím oči! Super!).
Celkově mělo všechno úspěch, kromě dortů, které jsem nestihla dokončit a cpeme se nimi v soukromí. Ale sladkého bylo stejně dost - mandlové dortíky, pavlovy se šlehačkou a jahodami, tiramisu, creme brulle s malinami a několik krabic přineseného cukroví (jeden z důvodů, proč jsem finální část dortů vzdala). Moje ego náramně potěšila skutečnost, že moje zákusky se kompletně snědli  Vyplazuji jazyk
Fotek skoro nic, skutečně nebyl čas, uvidíme, až se něco nasbírá od ostatních
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Stran: 1 [2]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 18 dotazů.