Takže to jenom uzavřu - skončilo to celkem dobře

Na akci jsem se dostavila o den později, než jsem počítala, co znamená v pátek dopoledne přesun na Moravu, odpoledne zjišťování situace a vybalování, pokus o pečení za asistence staršího skřítka (neustálé přesouvání židle, z které do všeho strkal zvědavý nosík), v sobotu dopoledne nákupy, odpoledne bez proudu, večer už pěkný fofr a stres. Největší problém jsem očekávala, ale nic moc s tím nešlo udělat - pracovní a odkládací plocha 90+60 cm, tu menší ještě okupuje šlehač a pekárna...jídlo prostě nebylo kam položit, zvláště když jsem se ještě roztáhla s nudlemi a každou chvíli si tam někdo dělal kávu a svačinku...
Největším překvapením byl rostbíf (nebo rosbíf, rostbeef...), měla jsem obavy z reakcí na propečený medium, ale z tříkilového kusu jsem si domů přivezla tak půl kila (hádejte, co je dnes k obědu?

).
Celkově mělo všechno úspěch, kromě dortů, které jsem nestihla dokončit a cpeme se nimi v soukromí. Ale sladkého bylo stejně dost - mandlové dortíky, pavlovy se šlehačkou a jahodami, tiramisu, creme brulle s malinami a několik krabic přineseného cukroví (jeden z důvodů, proč jsem finální část dortů vzdala). Moje ego náramně potěšila skutečnost, že
moje zákusky se kompletně snědli

Fotek skoro nic, skutečně nebyl čas, uvidíme, až se něco nasbírá od ostatních