Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #60 kdy: Březen 30, 2011, 14:09:43 » |
|
Teda ať člověk bydlí kde bydlí, furt jsou nějaké trable. Jestli mně nebylo dobře v tom stanu  Stan může prosakovat!!! Bacha na to! Jinak ale máš k dispozici celoročně zahradu Od včerejška i s houpačkou.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #61 kdy: Březen 30, 2011, 14:10:42 » |
|
Teda ať člověk bydlí kde bydlí, furt jsou nějaké trable. Jestli mně nebylo dobře v tom stanu  Stan může prosakovat!!! Bacha na to! Jinak ale máš k dispozici celoročně zahradu Od včerejška i s houpačkou. Postavím si stan na pískovišti (aby neprosakoval  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
Daniela S.
|
 |
« Odpověď #62 kdy: Březen 30, 2011, 16:06:22 » |
|
Nojo, to je fakt, dulezite je i co je POD pre-kras-ny-mi koberci.
A ad uklid vseobecne, jak odnaucit neco s tak malickym mozkem, jako ma kralik, ze ma nadale vykonavat potrebu v kleci, jak cinil dosud, a ne vsude mozne, jako zacal pred dvema tydny???
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #63 kdy: Březen 30, 2011, 16:17:43 » |
|
Nevím, ale až to vydumáš s králíkem, svěř se prosím, pokusím se to aplikovat na činčilu. I když jsem si všimla, že nejradši bobkuje na záchodě, ale to bych nepovažovala za byť prchavý záblesk inteligence, ale za škodolibost, páč ví, že to tam má zakázané, protože už se mu podařilo spadnout do mísy.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #64 kdy: Březen 30, 2011, 21:10:10 » |
|
A teď nabízím dilema - když postavíš stan na pískovišti, kam bude chodit kočka? Chmmmm? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
Alneka
|
 |
« Odpověď #65 kdy: Březen 30, 2011, 21:49:55 » |
|
Na stan?  EDIT: Na Makinčiny nohy koukající ze stanu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #66 kdy: Březen 31, 2011, 09:03:26 » |
|
Na stan?  EDIT: Na Makinčiny nohy koukající ze stanu? Makinka má bez centimetru pouhý metr sedmdesát, tak malé stany se snad ani nevyrábějí. Kočka mi na nohách spí. Kam bude chodit vykonávat potřebu vím docela přesně - do toho skladu dřeva, co mají sousedi bez plotu. Ovšem s tím linem to není sranda, dneska se mi zdálo, že ho v kuchyni sundávám a pod ním byla další vrstva lina a pod tou vrstvou ještě jedna a pak až teprve tam byly krásný barevný dlaždičky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #67 kdy: Březen 31, 2011, 09:59:03 » |
|
Skutečnost bude mnohem prozaičtější. Ty vrstvy lina bych skoro i řekla, že by mohly sedět. Jen pod nimi bude hnusný šedý beton.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #68 kdy: Březen 31, 2011, 10:11:25 » |
|
Skutečnost bude mnohem prozaičtější. Ty vrstvy lina bych skoro i řekla, že by mohly sedět. Jen pod nimi bude hnusný šedý beton.
Totálně promáčený hnusný beton 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|