Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 15:11:34 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Kontaktní gril  (Přečteno 536 krát)
Zuska
Head chef

Bodů: 1075

« kdy: Duben 25, 2011, 16:15:53 »

Jdu pro radu:)
Sestra si chce koupit kontaktní gril, a tak by potřebovala vědět, na co se má zaměřit při vybírání. Máte někdo nějaké (dobré) zkušenosti?
Díky!
Zaznamenáno
olu
Junior sous chef

Bodů: 381

Piju vodu z vodovodu

« Odpověď #1 kdy: Duben 25, 2011, 17:42:17 »

Já mám tentok http://www.elektrohome.cz/gril-delonghi-cg-400/d-19513/, zrovna dneska jsem na něm dělala hovězí stejky. Jsem s ním docela spokojená, jde i od připáleniska relativně snadno umýt, zatím ozkoušen na stejcích, hambáčích a milionech zapečených toustů a baget. Povrch nemá poteflonovaný, ale čímsi nepřilnavým nastříkaný, takže doufám, že se mi nezačně odlupovat jako ten předchozí. Jediné mínus vidím v tom sběrači tuku, protože se strašně blbě vyndává a dává nazpátek, vždycky je to boj. Kolečkem na volbu teploty se trochu hůř otáčí, což je ale spíš výhoda, poněvadž to nemůžete omylem přetočit někam, kam nechcete:-) Každopádně, byl nejlevnější, co jsem našla (vyšel mě na tisíckovku) a za tu cenu myslím, že je parádní.
Zaznamenáno

kuchařina je alchymie... alchymie je předchůdce chemie...
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #2 kdy: Duben 26, 2011, 20:29:31 »

My máme násobně dražší Severin, ale taky vypadá, že je větší. Merlin říká, že je to boj, musel upravovat termostatické kolečko, málo se to rozehřívalo a vůbec, ale pro situace, kdy je venkovní gril k nepoužití (třeba bez zahrady, když lije, na zapečené tousty, v zimě...) má své kouzlo. Ale na co se zaměřit neporadím, to nevím.
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Zuska
Head chef

Bodů: 1075

« Odpověď #3 kdy: Duben 26, 2011, 22:10:46 »

Na ten DeLonghi jsme se zrovna dívali (ta cena!), Severin neznáme, který konkrétně? Úsměv

Každopádně přetlumočím a moc děkuji!:)
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.068 sekund, 18 dotazů.