|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Červenec 19, 2011, 20:16:26 » |
|
Ahoj všichni, díky za minulou podporu, koukám, že jsem vám sem ani nedala odkaz na fotky za akce, tak tady jsou: https://picasaweb.google.com/7771petrg/BoudaNaUlici2011?feat=embedwebsiteA zároveň vás prosím o další hlasování, pokud dáte hlas, budeme vděční. Tentokrát připravujeme příměstský tábor, je to poprvé, tak jsem zvědavá, jaký bude. Asi se na něj těším víc, než ty děcka. http://www.conasbavi.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-srpnu/primestsky-tabor-the-bouda/Z Facebooku nám můžet dát dva hlasy, přes mail jeden. Díky za vaši podporu. Katka
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností."
Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
|
|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Září 16, 2011, 08:19:52 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Září 16, 2011, 08:21:37 » |
|
Amazonko, odvahu! Ve dnech 21.10. - 23.10. pořádáme výjezd pro každou holku, která chce poznat sama sebe i nové kamarádky, objevit tajemství dívčí duše, inspirovat se v kreativních seminářích zaměřených na rukodělnou výrobu. Čekají nás diskuze a zodpovězení otázek, které teenagerům vrtají hlavou. Povíme si o zdravém životním stylu, výborně se najíme a nebudou chybět sportovní utkání i taneční zumba, kde vybijeme přebytečnou energii. Tohle je popisek další naší akce, se kterou soutěžíme na www.conasbavi.cz. Opět díky za každé vaše kliknutí a podporu. http://www.conasbavi.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-v-rijnu/amazonko-odvahu/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
gredy
Commis chef
Bodů: 62
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Září 17, 2011, 14:22:27 » |
|
Amazonko, odvahu! Ve dnech 21.10. - 23.10. pořádáme výjezd pro každou holku, která chce poznat sama sebe i nové kamarádky, objevit tajemství dívčí duše, inspirovat se v kreativních seminářích zaměřených na rukodělnou výrobu. Čekají nás diskuze a zodpovězení otázek, které teenagerům vrtají hlavou. Povíme si o zdravém životním stylu, výborně se najíme a nebudou chybět sportovní utkání i taneční zumba, kde vybijeme přebytečnou energii. Tohle je popisek další naší akce, se kterou soutěžíme na www.conasbavi.cz. Opět díky za každé vaše kliknutí a podporu. http://www.conasbavi.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-v-rijnu/amazonko-odvahu/Jak mohu podpořit něco, co je určeno jen pro holky? To se mi nelíbí a s tím nemohu ani souhlasit, ani to podpořit!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Září 17, 2011, 21:28:25 » |
|
Tak nepodporuj. Nás je tady převaha holek a my podpoříme 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
gredy
Commis chef
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Září 17, 2011, 21:36:34 » |
|
Tak hele, vy převahy, jen aby to nebyla nějaká bouda.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Září 19, 2011, 15:19:54 » |
|
Gredy: Stačí trochu zapátrat na netu a najdeš o nás dost informací.  Pokud ti to nebude stačit, můžeš zavolat mně, nebo mému manželovi, nebo komukoliv, kdo je v kontaktech na www.thebouda.cz uveden. Hlasovat nemusíš, je to čistě dobrovolné. Každému díky za zájem, podporu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
gredy
Commis chef
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Září 19, 2011, 15:35:36 » |
|
Pro "Abies Alba": Děkuji za vstřícnou nabídku a navigaci na informace. Myslím, že jsem ale sám dostatečně zdatný (alespoň v tomhle  ), abych si dokázal ať na netu či jinak, informace obstarat sám. Mám tak trochu dojem, že jsi nepochopila můj v dobrém lehce ironický podtón příspěvku a bereš to moc vážně. Ale nic ve zlém. Ostatním "převahám holek" přeju dosytosti, ať si zapodporují a zahlasují. Mně osobně jen vadí ten princip "diskriminace" a vydělování holek. jsou to ale všechno v podstatě blbosti a myslím, že kdo to tak vážně "nežere", tak s tím určitě problém nemá. Mimochodem, pro kluky bude kdy, co?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johanka
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Září 19, 2011, 16:45:57 » |
|
Podporuji, Abies. Dobrá práce. Gredy, jsou prostě věci holčičí a věci klučičí. Naše dcera zase řeší, že nemůže jet s tatínkem navštívit svatou horu Athos, kdežto kluk teoreticky jo....prakticky je ještě mrňous.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Abies Alba
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Září 19, 2011, 22:13:04 » |
|
Gredy, podívej se na naše stránky a jelikož, cituji, "jsem ale sám dostatečně zdatný (alespoň v tomhle ), abych si dokázal ať na netu či jinak, informace obstarat sám" se podle toho zařiď a zjisti si, zda pořádáme nějaké akce pro muže a kluky.  A znova: podporovat nás nemusíš, hlasovat nemusíš, je to dobrovolné.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Září 19, 2011, 23:15:07 » |
|
Abies, já taky považuju Gredyho psaní za fór a docela jsem se zasmála, když jsem si četla jeho kverulantské příspěvky. Berte to jako svérázné zpestření. Moc vám fandím a přeju, aby se akce vyvedla!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|