Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 15:24:48 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Svickova s knedlikem  (Přečteno 1081 krát)
Alneka
Head chef

Bodů: 620

Piju vodu z vodovoduPeču skvělé rohlíky

« Odpověď #15 kdy: Srpen 01, 2011, 16:47:40 »

Gratuluji k úspěchu a smekám!

Já šla na svou první svíčkovou až moc vědecky. Do vypuštění části kořenové zeleniny bych se neodvážila.
Zaznamenáno
Efka .ka
Head chef

Bodů: 1648

« Odpověď #16 kdy: Srpen 01, 2011, 19:08:24 »

Pratele, ono to bylo DOBRE! A umim uvarit knedliky! Kdo by to byl rekl.

Haha! Tenhle recept na knedlíky je vážně blbuvzdornej (rozuměj - i pro mě  Škleb) a taktéž gratuluju. Jenom se obávám, aby jsi teď svíčkovou nemusela vařit každý týden  Smích
Zaznamenáno
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #17 kdy: Srpen 01, 2011, 20:02:56 »

Varila jsem asi pul hodiny, pridala zeleninu z pekace a rozmixovala. Asi pul litru okamzite snedla.

Takže to bylo dobré Úsměv Já tam ten ocet potřebuju, já to v chuťové paměti mám sladkokyselé. Ale jinak knedlíky vem čert, já jsem omáčková, takže především chválím omáčku. Nechám se inspirovat volnými kombinacemi zeleniny. Jenom u toho nebudu tvrdit, že je to svíčková, protože školní jídelně bych v tom případě nemohla konkurovat.
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #18 kdy: Srpen 02, 2011, 09:09:41 »

Souhlasím s vlaďkou, taky se můžu utlouct po zeleninových omáčkách, jedu v nich teďka celou dobu. Dneska snad už ne, protože začíná být pěkně. Na druhou stranu jsem si koupila patizon. A jak se ten patizon na mě dívá, tak se na něj dívám já Úsměv

A ještě jednou souhlasím, že i když šlo spíš o volné variace na téma "svíčková", určitě to bylo dobré a z popisu myslím, že manžel na názvu svíčková nebo á la svíčková bazírovat nebude Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Stran: 1 [2]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.