Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 15:40:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1] 2 3 ... 10   Dolů
Tisk
Autor Téma: Nejoblíbenější restaurace v Brně.  (Přečteno 38190 krát)
Zuska
Moderator
Head chef

Bodů: 1075

« kdy: Červen 09, 2008, 23:11:54 »

Která to je pro vás?
Zaznamenáno
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #1 kdy: Červen 09, 2008, 23:12:54 »

Sharingham - http://www.sharingham.cz/
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Zuska
Moderator
Head chef

« Odpověď #2 kdy: Červen 09, 2008, 23:26:45 »

No, a což takhle mě tam zkusit trochu nalákat? Na těch stránkách jsem se nic nedověděla, takže- co tam vaří, proč zrovna tohle je nejoblíbenější? Co je specialita podniku, co mi doporučuješ? A co naopak ne?
Zaznamenáno
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #3 kdy: Červen 10, 2008, 07:50:05 »

Stránky stejně jako restaurace (nyní již hotel) procházejí kompletní rekonstrukcí, takže bohužel se z nich moc člověk nedoví. Z fotek je asi trochu patrno, že restaurace je vedena ve středověkém stylu, čemuž odpovídají i porce jídla (půl husy na muže Úsměv) za pár korun. Vegetarián by tam ovšem asi umřel hlady Smutek Co se týče oblíbenosti této restaurace - měli jsme tam i svatbu Smích

Doporučil bych ti jejich Teláto (kus teleciny jak hlava velké, palec a půl vysoké), Hvězdu dvou strážců (7 druhů mas na lávovém grilu a k nim tři naprosto geniální omáčky) a minule jsem si dal candáta, který mne také velice překvapil Úsměv
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Makinka
Host
« Odpověď #4 kdy: Červen 16, 2008, 10:45:35 »

já mám nejradši tuhle http://www.vitejte.cz/objekt.php?j=cz&oid=7134 Pořád tajně doufám, že najdu nějakou zastrčenou hospůdku, která zároveň nebude příšerný pajzl, ale ještě se mi to nepovedlo  Smutek Takže nebeský mlýn je báječný, ale taky báječně drahý, takže možná tak na desetileté výročí manželství. Ale mají tam pepřový stejk z hověží panenky tak šťavnatý, že vám to úplně namočí brambory. Ale co mi u nich chutnalo úplně nejvíc byl předkrm - malé paštičky s ovocným máslem a s čerstvě upečenou bagetou, doslova lahdka v šem doporučuji  Mrknutí
Zaznamenáno
Zuska
Moderator
Head chef

« Odpověď #5 kdy: Červenec 15, 2008, 09:34:35 »

Včera jsem si zase ověřila, že dobrá obsluha umí restauraci povednout o tisíc procent. S kamarádem jsme se stavili na meníčko do Áčka. Jídlo naprosto o ničem, ale o to tady nešlo. Obsluha byla úžasná. Vystřídali se u nás sice tři pánové, ale všichni byli velmi milí a vtipní, ovšem ne vlezlí... Navíc jsou tam vítaní psi, což se nám ukázalo po placení, kdy číšníkovi, který už si nás vlasně nemusel vůbec všímat, došlo, že moje štěně nedostalo vodu, a tak mu ještě před odchodem donesl celý kyblík.
Opravdu jsem byla nadšená, protože poslední dobou se u číšníků setkávám spíš s čím dál větší arogancí... A tak si Áčko píšu na seznam hospůdek, kam sice asi nepůjdu, když si budu chtít dát něco extra k jídlu, ale na pivo nebo kofolu se tam budu těšit Úsměv
Zaznamenáno
Markyza
Hibernované autorky
Chef de partie
*

Bodů: 292

« Odpověď #6 kdy: Červenec 15, 2008, 09:40:21 »

Souhlasím, v Áčku je příjemné posezení i zahrádka, číšníci jsou okázale zženštilí, ale je to všechno velmi sympatické.
A scházejí se tam hodně zajímaví lidé  Šok. Ale kromě průměrného jídla mi tam trochu vadí, že to tam velice
čpí kouřem a prostě hospodou.
Zaznamenáno
Zuska
Moderator
Head chef

« Odpověď #7 kdy: Srpen 23, 2008, 11:22:52 »

My jsme byli na balkónku, takže nečpělo nic Úsměv

Jinak co se týče mých oblíbených restaurací...Metro music Restaurant mi právě zavřeli, takže vlastně nevím, co doporučit... Ale teď jsme se cestou z Brna stavovali na Staré Poště (www.staraposta.cz ) a bylo to příjemné, jíst se dalo na velké zahadě, obsluha milá a pohotová, jídlo ok... Tak třeba to.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #8 kdy: Září 29, 2008, 19:34:15 »

na vyborna zebra do zelezne nebo drevene ruze Úsměv http://www.drevenaruze.cz/
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Zuska
Moderator
Head chef

« Odpověď #9 kdy: Listopad 16, 2008, 19:25:35 »

Dneska jsme se během turistického výletu stavili v Žebětíně, což je okrajová část Brna. Docela se mi líbila tamní restaurace- Žebětínský dvůr. Zrovna měli zvěřinové hody... Tak dobrý kančí guláš už jsem dlouho neměla:-)
Asi si tam ještě někdy zajedu a prozkoumám to pořádně, přece jen deset zablácených lidí a velmi špinavý a smradlavý pes(tzn. můj doprovod), to není ideální společnost do restaurace:)
Kdyžtak stránky mají tady: http://www.zebetinsky-dvur.cz
Zaznamenáno
Kytka
Junior sous chef

Bodů: 489

« Odpověď #10 kdy: Listopad 28, 2008, 01:03:32 »

Poraďte kam zajít v Brně na dobrou večeři, nejlíp v centru, nebo cestou do krpole. Mé požadavky jsou 1) nezakouřeno (nekuřácký podnik ideální, ale podnik s dobrou ventilací beru taky.) dobré jídlo, příjemná obsluha, rozumné ceny (řekněme tak, aby se dalo vejít s hlavnímjídlem s přílohou a pitím do 200 korun, můžou být na lístku i dražší jídla, ale aby v té naznačené cenové relaci byl výběr, nikoliv jedno jídlo.).
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #11 kdy: Prosinec 01, 2008, 12:35:37 »

Main Restaurant na Panské 6-10, pasáž Rozkvět nebo Pod radničním kolem na Mečové http://www.ukola.eu/ Dej vědět, jak se ti tam líbilo Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Zuska
Moderator
Head chef

« Odpověď #12 kdy: Prosinec 01, 2008, 19:32:15 »

Mě se docela líbilo i v Piazze, na Svoboďáku. web: http://www.piazza.cz/piazza/index.php
Poblíž je Rodeo Drive, tam jsem byla taky pokaždé spokojená. http://www.rodeo-drive.cz/
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #13 kdy: Prosinec 02, 2008, 12:26:30 »

No vidíš, teď nevíš, kam dřív, Kytko Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Kytka
Junior sous chef

Bodů: 489

« Odpověď #14 kdy: Prosinec 02, 2008, 13:03:12 »

A to ještě nevím, kdy se zase v Brně objevím Ale určitě potom něco z napsaného vyzkouším a dám vědět.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 10   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.094 sekund, 19 dotazů.