Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Únor 09, 2012, 16:17:45 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 3 [4]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Foodblogy v angličtině  (Přečteno 10913 krát)
schnytlik
Head chef

Bodů: 1345

« Odpověď #45 kdy: Srpen 16, 2010, 18:03:17 »

Velmi přitažlivé stránky nejen pro vegetariány Úsměv

za ne k+
Zaznamenáno
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3429

« Odpověď #46 kdy: Leden 05, 2012, 14:48:06 »

Není to klasický Foodblog, ale docela jsem se začetla a některé nápady se mi moc líbí. Až mně to zvedlo z postele a postila bych se do toho hned Úsměv
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
ovecka
Head chef

Bodů: 1191

Peču si doma chleba

« Odpověď #47 kdy: Leden 05, 2012, 14:57:25 »

O téhle dámě píše moc pěkně Erma Bombecková. Má (nebo měla) v Americe v televizi pořad pro hospodyňky a Ermin manžel na ni rád koukal v důchodu, kdy Erma jezdila po přednáškách a on byl doma. Jak pekla chleba v květináčích, zdobila uvařené kraby vkusnou ozdobou z mořské trávy ("...a jediným projevem života u nás v lednici byla plíseň....")  Škleb Ermu Bombeckovou mám moc ráda, čtete ji někdo?
Zaznamenáno
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4106

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #48 kdy: Leden 05, 2012, 17:38:01 »

Ano, přesně tohle jsem četla nedávno Úsměv Extrémně mě to pobavilo a znamená to, že Martha Stewart už je fenomén docela dlouho. Loni byl v jejím pořadu i Ruhlman. A taky jsem natrefila na nějaký blog we are not Martha. Podle toho, co líčí Erma to vypadá občas dost divoce.
A od organizování prostoru už jsem upustila. Můj prostor je organický, ne organizovaný Smích Jakmile udělám krabičky na uklizení nepořádku, znamená to jenom, že nepořádek se může rozlézt ještě o něco výš než dřív a pod ním je ukrytý nepořádek, který jsem chtěla jednou někdy protřídit...
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
ovecka
Head chef

Peču si doma chleba

« Odpověď #49 kdy: Leden 05, 2012, 18:27:02 »

Já jsem si nalistovala recepty a kochala jsem se. Pěkné fotečky. Na text nebyl čas, páč v práci je docela cvrkot a když si sednu se sváčou k internetu, je to povel pro všechny telefony, aby začaly zvonit a pokud možno naráz  Vyplazuji jazyk Nemám ráda telefony. Ona ta Martha co do dlouhověkosti na obrazovce bude něco jako Přemek Podlaha, akorát o dost hezčí  Škleb
Zaznamenáno
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3429

« Odpověď #50 kdy: Leden 05, 2012, 21:20:55 »

Já tedy narazila na Marthu poprvé Úsměv K organizovanému pořádku se snad do důchodu dopracuji, zatím jsem uvázla u skutečnosti, že je jednoduché mít pořád uklizeno, když má každá věc svoje místo. Ve skutečnosti mám ale asi 2x víc věcí než míst a zatímco místa jsou omezená, věcí pořád nějak přibývá  Kroutím očima
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Johanka
Head chef

Bodů: 719

« Odpověď #51 kdy: Leden 05, 2012, 21:44:51 »

Vlaďko, organický versus organizovaný se mi moc líbí.
Pořádek a organizace doma - vzpomínáte na tu scénu ve filmu Excalibur, kdy umdlévajícímu rytíři Percivalovi kynula v začarovaném, temném lese šalebná vize svatého grálu...
Zaznamenáno
ovecka
Head chef

Peču si doma chleba

« Odpověď #52 kdy: Leden 05, 2012, 21:52:22 »

Johanko, málem jsem se udusila. Výborné přirovnání! K+
Zaznamenáno
marmota-b
Head chef

Bodů: 1256

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #53 kdy: Leden 11, 2012, 18:33:32 »

K organizovanému pořádku se snad do důchodu dopracuji, zatím jsem uvázla u skutečnosti, že je jednoduché mít pořád uklizeno, když má každá věc svoje místo. Ve skutečnosti mám ale asi 2x víc věcí než míst a zatímco místa jsou omezená, věcí pořád nějak přibývá  Kroutím očima

To jsme na tom dost podobně. Tedy v tom, že věcí je víc než místa.

Vlaďko, organický versus organizovaný se mi moc líbí.
Pořádek a organizace doma - vzpomínáte na tu scénu ve filmu Excalibur, kdy umdlévajícímu rytíři Percivalovi kynula v začarovaném, temném lese šalebná vize svatého grálu...

Excalibur jsem neviděla, ale tu scénu znám v podání Monty Pythonů. Škleb
Zaznamenáno
Stran: 1 2 3 [4]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.084 sekund, 20 dotazů.