trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
Bodů: 248
Dej si koláček, život je krátkej.
|
 |
« kdy: Květen 18, 2008, 21:27:12 » |
|
milé osazenstvo, sem pište odkazy na anglicky psané foodblogy s krátkým popiskem, o co jde, připadně čím vás blog zaujal. diky! A já hned začnu. http://www.latartinegourmande.com/ - Francouzka žijící v Americe, vychytané fotky, pracuje jako profesionální food stylistka a fotografka, zúčastnila se konference o food stylingu a fotografování, sleduje nejnovější trendy a píše blog klasickou formou deníku (žadné velmi vtipné glosy, spíš filozofická zamyšlení) http://winosandfoodies.typepad.com/ - postarší dáma z Austrálie bojující s rakovinou. zcela jiný náhled na život a výborné jídlo, doporučuju. http://www.thepassionatecook.com/ - rozsáhlej blog kočky z Anglie, hodně receptů na maso, ryby a mořské potvorstvo. slušné fotky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Květen 19, 2008, 07:33:02 » |
|
www.chow.com - spousta receptů, videí, nápadů... prostě inspirace
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Květen 19, 2008, 10:40:05 » |
|
www.epicurious.comwww.culinate.com - alternativy k Chow, promyšlené, dobře strukturované a přehledné weby www.tastespotting.com - feed your addiction, přesně! Spousta obrázků z různých blogů, když není čas procházet jeden blog po druhém. Inspirace na všech devět kočičích životů eggsonsunday.wordpress.com - Amy ze státu New York vaří prostou eleganci. Rafinovaně jednoduché. V pátek pizza v různých podobách.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červen 17, 2008, 19:51:03 » |
|
Já už tam dlouho nebyla, ale úplně mě to zdrtilo:( Ach jo, všem příjemným věcem se dělají legislativní komplikace:( Ale zato jsem začala prolézat blogy odvážných pekařů http://daringbakersblogroll.blogspot.comJde to výrazně pomaleji, zato si člověk občas najde bloggera, který mu sedí kompletně.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červen 17, 2008, 20:01:07 » |
|
no škoda...naštěstí je spoustu jiných webů, kde je haaaaaaaafo inspirace  ) Když budete hodný, budu Vám házet odkazy 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červen 17, 2008, 20:44:34 » |
|
Tak to my budem mooooc hodný  Zišlo by se. Já už sice nestíhám ani to co mám v záložkách, ale inspirace není nikdy dost:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červen 17, 2008, 20:53:25 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Říjen 03, 2008, 17:45:59 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #9 kdy: Únor 05, 2009, 00:28:40 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #10 kdy: Únor 16, 2009, 12:56:22 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
schnytlik
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Únor 16, 2009, 13:07:03 » |
|
Vlaďko, jdeš do toho?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #12 kdy: Únor 16, 2009, 13:14:03 » |
|
Nemám formičky. Fňuk. A jahody bych si dala. Snědla bych je ještě čerstvé, takže by mi ty formičky stejně nakonec k ničemu nebyly 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Únor 16, 2009, 18:13:17 » |
|
Ty čokoládové skořepiny by jistě šli naplnit i něčím jiným Škoda, že nejsou vidět i formičky - neumím se rozhodnout, jestli by měli být poloviční a nějak se spojit, nebo v kuse ale pak nevím, jak by se to vyklopilo....jestli to tam je napsáno, tak jsem to nevyluštila 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

|
 |
« Odpověď #14 kdy: Únor 16, 2009, 19:26:24 » |
|
Formičky jsou silikonové jako tvořítka na led - vymažeš čokoládou, necháš ztuhnout, naliješ jahodovou směs, necháš zmrazit. V tomhle článku to jsou půlsrdíčka, kdybys chtěla celá, pak samozřejmě první várku uchovat v mrazáku mimo formičky, vytvořit do formiček druhou a přiklopit na to tu první  Ale obdivuju, že se s tím někomu chce piplat, i když to jsou jenom půlsrdíčka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|