Prakul mi prijde absolutne mimo s tema cenama. Chapu, ze je po tom obrovska poptavka, ale... Za cenu jednoho kurzu si muzu koupit takovy literatury nebo jinejch studijinich materialu, ze toho budu vedet klidne vic, nez ten jejich lektor

)
Videl jsem i nejaky jiny kurzy, mozna prave to chef parade, a v pripade, ze jsou ty ceny nad jenom nad jeden tisic, je to na nejakou delsi dobu, v mensim poctu lidi, dela se tam vic veci, tak bych to povazoval i za adekvatni. Ale nevim, nakolik to je zase kvalitni, Prakul ma ocividne alespon opravdovy sefkuchare.
Ale stejne me zatim nalakal akorat Rachad (
www.souk.cz), a to spis kvuli jeho osobnosti a blogu. Nikdo jinej mi v Cr neprijde zajimavej, nebo zatim nema takovyhle workshopy

)
Jako trochu vysmech povazuju nedavny kurz Scuku, kde vas za 1000 Kc nauci uvarit hovezi vyvar s nudlema (pho). Mam ten portal rad a na jednom svym webu jsem mu i do zacatku delal reklamu, ale tohle je, pro me osobne, uplne vedle. Navic mam za to, ze ty holky nejsou ani kucharky s praxi. Kdyz uz si takovej kurz platim, tak bych ocenil alespon nekoho s odbornejma znalostma a zkusenostma...