Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 20:03:04 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Týden 26.12. - 1.1.  (Přečteno 569 krát)
ovecka
Head chef

Bodů: 1366

Peču si doma chleba

« Odpověď #30 kdy: Prosinec 31, 2011, 16:46:52 »

Opět peču myší koláčky, pro velký úspěch dva plechy brusinkových a dva plechy experimenálně s náplní z mletého skopového, okořeněného česnekem, pepřem, chilli, dušeného na oliváči se sušenými rajčaty a nakonec s troškou parmazánu. Jo a trochu tymiánu. V troubě se s tím peče kleftiko na pozdní oběd a protože budeme s mužem večer sami, mám ještě nachystané masíčko na tatarák. Chlebíčky ani jednohubky dělat nebudu, na to, aby nám bylo těžko, bude bohatě stačit tatarák. A zítra bude zelená čočka !
Krásně se dnes vyjuchejte a vyspěte a zítra vykročte tou správnou nohou! A jinak si s tím nedělejte starosti - je to den jako každý jiný  Smích
Zaznamenáno
Kecka
Junior sous chef

Bodů: 436

Bojkot špatných restauracíDělám si svoje másloPiju vodu z vodovoduNevařím podle Babicy

« Odpověď #31 kdy: Prosinec 31, 2011, 19:08:06 »

Přece to byl nějaký výzkum a snad dokonce od nás, z Budějc, že uherák je náramně zdravý jídlo. Tak rok zpátky to bylo. Evi, jestli v Táboře zkoumali smažák, fakt nevím Mrknutí.  Ale uherák my dnes nemáme - upekla jsem bagetky, spáchala různé pomazky, dětem čokolikér, vaječnou tlačenku a jdu na námořnický svařák. Toma vyšlu do hospody, já si udělám hrnek svařáku a usnu u knížky. A všem přeju, ať jsou tam kde chtějí být a s kým chtějí být a nenechají se otrávit Úsměv.
« Poslední změna: Leden 02, 2012, 06:25:40 od Kecka » Zaznamenáno
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #32 kdy: Leden 01, 2012, 15:32:08 »

Doufám, že se celý rok nebude opičit po prvním dnu - ze všeho nejvíc se mi chce zalézt do postele a celý den prospat. A to jsem Silvestra ani moc neslavila. K pozdnímu obědu vařím čočku podle Schnytlika, už tradičně, drahý si vyžádal vývar a řízky, mládeži udělám radost bramborovou kaší (bude i rýže) a sobě zelným salátem. Neodolala jsem šišatému zelí, škoda, že jsem docela ztratila chuťové a čichové buňky, nepoznám, jestli bude i jiný rozdíl, než v tvaru. Na závěr dort, který už mám nejvyšší čas upéct, jestli má být ještě dnes  Úsměv
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 17 dotazů.