Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 20:15:35 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 3 [4]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Týden 23.-29.1.2012  (Přečteno 896 krát)
olu
Junior sous chef

Bodů: 381

Piju vodu z vodovodu

« Odpověď #45 kdy: Leden 29, 2012, 12:05:53 »

Včera jsem si k večeři udělala rybičkovou pomazánku a tím veškerá má kuchařská invence skončila. Brácha mi volal, že ať dojdu na oběd, že si se spolubydlícím budou dělat fazole. Tož já že bych aspoň něco upekla. Jenže mám zítra zkoušku... A před chvílí volal znovu, že ať dojdu dřív a vezmu jim mouku na zásmažku a že prý jestli jim nemůžu vzít trochu maggi? Ani jsem si nepředstavovala, jak bych tu "trochu" vezla (teď si přestavuju - možná zkumavka na moč? Nepoužitá podotýkám:-)) Já že jim to vezmu celé, kupovala jsem ho jen kvůli bývalému. Inu, chlapská domácnost...
Zaznamenáno

kuchařina je alchymie... alchymie je předchůdce chemie...
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #46 kdy: Leden 29, 2012, 20:03:11 »

Trochu znamená samozřejmě celé Úsměv Jenom jako že už může být načaté a nemusíš kolem toho stresovat Úsměv
Já včera s chlapečky tortilly na oslavě, Merlin s holčičkou nurofen doma. Teda holčička nurofen, Merlin nic. Tak jsem mu pak aspoň ohřála bramborovou kaši, maso nikde.
Dneska si to vynahradil, vytáhl gril a ugriloval nám žebra. K tomu pečené brambory a podušený fenykl (jenom pro dospělé, příště ho musím nakrájet na menší kousky). Teď už jenom zpacifikovat děti, které dneska vyvádějí jak o závod...
Jo a konečně jsem uvařila pistáciový pudink z prémiové řady dr. Oetkera. A jak jsem mívala ráda pudinky, tak teď to jí jenom Dan Smutek
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Daniela S.
Head chef

Bodů: 1204

Peču si doma chlebaDělám si svoje másloPiju vodu z vodovoduUž mám upečené vánoční perníčky

« Odpověď #47 kdy: Leden 29, 2012, 21:29:02 »

Na obed prislo pozvani od tety, sestrenka uvarila olivove testoviny s dusenym hovezim a zalivkou z cottage. Podivuhodna kombinace, ale dobre to bylo. Takze pstruh sel do mrazaku a ted dojizdim spagety s cervenou omackou. Vsechny ingredience jsou tu takove divne... Aspon Grana jsem si koupila opravdovy, skrojek za 109 korun  Šok
Zaznamenáno
Stran: 1 2 3 [4]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.