Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Únor 02, 2012, 21:52:46 » |
|
U nás byl opačný případ, a to bylo ještě méně veselé, když se na každé návštěvě v lepším případě tvářili že je chtějí otrávit  Horší případ byl...no...horší 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Únor 02, 2012, 22:05:20 » |
|
Pppppotvůrky ppppppodivné ...
Vidím, že u vás frčí Ronja, dcera loupežníka
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Únor 03, 2012, 14:36:23 » |
|
Pppppotvůrky ppppppodivné ...
Vidím, že u vás frčí Ronja, dcera loupežníka Kdepak, to mám ještě z dob dětských. I když naše robátka se na to také rády kouknou 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Farinam
Chef de partie

Bodů: 347
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Únor 03, 2012, 20:41:22 » |
|
Já jsem Klárce přenechala spodní (a nejvzdálenější od sporáku) šuplík a dala jí tam "její" náčiní - plastové misky, tvořítka na led, cedník, trychtýř, pár návodů. Když se za mnou připlazí do kuchyně, otevřu šuplík a to jí na delší dobu zabaví. Občas na ní udělám nějaké budliky a zdá se být spokojená. Jen musím sledovat kam šlapu. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johanka
|
 |
« Odpověď #19 kdy: Únor 04, 2012, 12:52:48 » |
|
S většími už to jde líp, naše dcerenka se dneska učila rozklepnout vajíčko, aby ani málo, ani moc a ještě se s obsahem strefit do pánve. Při osmém si počínala už vcelku suverénně. Odpo plánuju boží milosti, bude příležitost naučit ji oddělit bílky a žloutky. Ještě ustát řev mládenečka, protože ten chce samozřejmě dělat vždycky přesně to, co ségra a žádné podřadné úkoly. Snad vezme jako satisfakci, že ho pak nechám "pracovat s těstem", jak tomu říká.
|
|
|
|
« Poslední změna: Únor 05, 2012, 19:32:19 od Johanka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tornado-lou
Commis chef
Bodů: 56
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Únor 04, 2012, 23:39:55 » |
|
aha. tak ja si ty vaše rady shrnu: pořídit si víc dětí a počkat až budou starší, pak se to vyřeší samo  no bezva 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #21 kdy: Únor 04, 2012, 23:45:41 » |
|
No vidíš, takhle hezky jsme to shrnout nedokázaly  Nebo to otoč - s (jedním) dítětem je to stres pro všechny. A protože jsme nic rozumného nevymyslely, přetlumoč drahému, že děláš, co můžeš, a nebyl by na tom líp ani jinde. Třeba ti řekne, že s tím tolik stresovat nemusíš a že nad příštím chlebem s máslem už tak remcat nebude 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #22 kdy: Únor 05, 2012, 00:07:22 » |
|
Mimino a mateřská (jen blázen tomu může říkat dovolená) je veliký zásah do života a člověk si musí všechno srovnat v hlavě a naučit se v tom bruslit. Je fakt, že když jsem měla prcka rok a půl, byla jsm už v šestém měsíci a čekala jsem dceru, což bylo o to pikantnější. Ale ačkoliv jsem do mateřství spadla promyšleně a po delším trápení (prvního synka jsem měla v sedmadvaceti, čili na tehdejší dobu naprostý exot), stejně mě nejvíc zaskočilo to, že to prostě nejde o víkendu vypnout! Ale ono to bude teď pořád lepší, klučík si začne hrát a nebude ti pořád viset na krku či jiné části těla, A s druhým miminem už zdaleka nebudeš tak zpovykaná, všechno ti bude trvat polovinu času. A manžela klidně zapoj, já vím, že chodí do práce, ale ty se taky neflákáš. Nemyslím, že by musel dělat všechno, ale pohlídat mimino a pohrát si s ním, když je doma, to koneckonců i napomáhá k utužování vztahů, a ty si mezitím uděláš, co je potřeba, nebo si skočíš na cvičení či do divadla. Sice mě v té době mrzelo, že nemůžeme chodit spolu, ale další dny jsem byla tak nadopovaná endorfiny, že se mi všechno dělalo daleko lépe. A co víc, když jsem se vracela domů, tak jsem se tam opravdu těšila.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #23 kdy: Únor 08, 2012, 15:25:27 » |
|
Holky, já vím, že ty svoje děti milujete a všechno, ale vy jste fakt nejlepší antikoncepce.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #24 kdy: Únor 08, 2012, 17:55:10 » |
|
No ale víš, že žádná antikoncepce není stoprocentní? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
schnytlik
|
 |
« Odpověď #25 kdy: Únor 08, 2012, 20:20:42 » |
|
No ale víš, že žádná antikoncepce není stoprocentní?  A tak snad celibat je? I kdyz i jedna vyjimka je a dokonce svetoznama 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #26 kdy: Únor 08, 2012, 22:09:33 » |
|
No ale víš, že žádná antikoncepce není stoprocentní?  A tak snad celibat je? I kdyz i jedna vyjimka je a dokonce svetoznama  Kdo ví, co by ti na to řekla panenka Marie 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|