Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 20:18:16 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2]   Dolů
Tisk
Autor Téma: Vaření s dětma - pro děti  (Přečteno 456 krát)
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #15 kdy: Únor 02, 2012, 21:52:46 »

U nás byl opačný případ, a to bylo ještě méně veselé, když se na každé návštěvě v lepším případě tvářili že je chtějí otrávit  Nevím co si myslet/Nerozhodný Horší případ byl...no...horší  Valím oči! Super!
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
ovecka
Head chef

Bodů: 1366

Peču si doma chleba

« Odpověď #16 kdy: Únor 02, 2012, 22:05:20 »

Pppppotvůrky ppppppodivné ...
Vidím, že u vás frčí Ronja, dcera loupežníka Mrknutí
Zaznamenáno
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #17 kdy: Únor 03, 2012, 14:36:23 »

Pppppotvůrky ppppppodivné ...
Vidím, že u vás frčí Ronja, dcera loupežníka Mrknutí

Kdepak, to mám ještě z dob dětských. I když naše robátka se na to také rády kouknou Úsměv
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Farinam
Chef de partie

Bodů: 347

« Odpověď #18 kdy: Únor 03, 2012, 20:41:22 »

Já jsem Klárce přenechala spodní (a nejvzdálenější od sporáku) šuplík a dala jí tam "její" náčiní - plastové misky, tvořítka na led, cedník, trychtýř, pár návodů. Když se za mnou připlazí do kuchyně, otevřu šuplík a to jí na delší dobu zabaví. Občas na ní udělám nějaké budliky a zdá se být spokojená. Jen musím sledovat kam šlapu.  Úsměv
Zaznamenáno
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #19 kdy: Únor 04, 2012, 12:52:48 »

S většími už to jde líp, naše dcerenka se dneska učila rozklepnout vajíčko, aby ani málo, ani moc a ještě se s obsahem strefit do pánve. Při osmém si počínala už vcelku suverénně. Odpo plánuju boží milosti, bude příležitost naučit ji oddělit bílky a žloutky. Ještě ustát řev mládenečka, protože ten chce samozřejmě dělat vždycky přesně to, co ségra a žádné podřadné úkoly. Snad vezme jako satisfakci, že ho pak nechám "pracovat s těstem", jak tomu říká.
« Poslední změna: Únor 05, 2012, 19:32:19 od Johanka » Zaznamenáno
tornado-lou
Commis chef
*

Bodů: 56

« Odpověď #20 kdy: Únor 04, 2012, 23:39:55 »

aha. tak ja si ty vaše rady shrnu: pořídit si víc dětí a počkat až budou starší, pak se to vyřeší samo Škleb no bezva Kroutím očima
Zaznamenáno
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #21 kdy: Únor 04, 2012, 23:45:41 »

No vidíš, takhle hezky jsme to shrnout nedokázaly Úsměv Nebo to otoč - s (jedním) dítětem je to stres pro všechny. A protože jsme nic rozumného nevymyslely, přetlumoč drahému, že děláš, co můžeš, a nebyl by na tom líp ani jinde. Třeba ti řekne, že s tím tolik stresovat nemusíš a že nad příštím chlebem s máslem už tak remcat nebude Úsměv
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
ovecka
Head chef

Bodů: 1366

Peču si doma chleba

« Odpověď #22 kdy: Únor 05, 2012, 00:07:22 »

Mimino a mateřská (jen blázen tomu může říkat dovolená) je veliký zásah do života a člověk si musí všechno srovnat v hlavě a naučit se v tom bruslit. Je fakt, že když jsem měla prcka rok a půl, byla jsm už v šestém měsíci a čekala jsem dceru, což bylo o to pikantnější. Ale ačkoliv jsem do mateřství spadla promyšleně a po delším trápení (prvního synka jsem měla v sedmadvaceti, čili na tehdejší dobu naprostý exot), stejně mě nejvíc zaskočilo to, že to prostě nejde o víkendu vypnout! Ale ono to bude teď pořád lepší, klučík si začne hrát a nebude ti pořád viset na krku či jiné části těla, A s druhým miminem už zdaleka nebudeš tak zpovykaná, všechno ti bude trvat polovinu času. A manžela klidně zapoj, já vím, že chodí do práce, ale ty se taky neflákáš. Nemyslím, že by musel dělat všechno, ale pohlídat mimino a pohrát si s ním, když je doma, to koneckonců i napomáhá k utužování vztahů, a ty si mezitím uděláš, co je potřeba, nebo si skočíš na cvičení či do divadla. Sice mě v té době mrzelo, že nemůžeme chodit spolu, ale další dny jsem byla tak nadopovaná endorfiny, že se mi všechno dělalo daleko lépe. A co víc, když jsem se vracela domů, tak jsem se tam opravdu těšila.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #23 kdy: Únor 08, 2012, 15:25:27 »

Holky, já vím, že ty svoje děti milujete a všechno, ale vy jste fakt nejlepší antikoncepce.
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Daniela
Moderator
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #24 kdy: Únor 08, 2012, 17:55:10 »

No ale víš, že žádná antikoncepce není stoprocentní?  Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
schnytlik
Head chef

Bodů: 1414

« Odpověď #25 kdy: Únor 08, 2012, 20:20:42 »

A tak snad celibat je? I kdyz i jedna vyjimka je a dokonce svetoznama  Úsměv
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #26 kdy: Únor 08, 2012, 22:09:33 »

A tak snad celibat je? I kdyz i jedna vyjimka je a dokonce svetoznama  Úsměv
Kdo ví, co by ti na to řekla panenka Marie Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Stran: 1 [2]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.