Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« kdy: Červen 13, 2008, 11:50:28 » |
|
Pozor všem, je tu další soutěž pro čtenáře a uživatele diskusního fóra Florentyna! Tentokrát se hraje o jeden výtisk druhého vydání Kuchařky pro dceru. Ano, z pultů tahle knížka zmizela tak rychle, že musela přispěchat na pomoc tiskárna a dodat nové kousky. Jejím šťastným majielem se stane ten, komu od dnešního dne v tomto fóru přibude do 31. července 2008 (do půlnoci) nejvíc příspěvků, tedy odpovědí, komentářů nebo vlastních témat. Jedná se tedy pouze o příspěvky, které napíšete mezi 13. červnem a 31. červencem a které navíc mají alespoň 20 smyslupných znaků. Komentáře typu "Aha!!!!!!!!!!!!!!!!!" tedy započítány nebudou Abyste mohli diskutovat, musíte se samozřejmě nejdřív zaregistrovat. Autoři Bistra a Administrátor jsou ze soutěže vyloučeni.Vyhrňte si rukávy, jde se na věc!
|
|
|
|
« Poslední změna: Červen 13, 2008, 21:16:47 od Merlin »
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Červen 13, 2008, 12:32:00 » |
|
A to může soutěžit i ten, kdo už jednu kuchařku vyhrál v nějaké jiné soutěži?
JInak gratuluji k úspěchu s kuchařkou!!!
Mimochodem, dá se někde najít, jaký byl první náklad kuchařky?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #2 kdy: Červen 13, 2008, 13:30:48 » |
|
Noemmi: Může. Děkuju! Dá. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červen 13, 2008, 17:13:15 » |
|
No ale v kuchařce to není, ne? Já jsem zvědavá... Prosííííííííím (ehm, kolik má tenhle příspěvek znaků?  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1717
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červen 13, 2008, 21:17:21 » |
|
No ale v kuchařce to není, ne? Já jsem zvědavá... Prosííííííííím (ehm, kolik má tenhle příspěvek znaků?  ) Více než dvacet 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
penda
Sous chef

Bodů: 368
Doma jez co máš, u cizích co ti dají.
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červen 13, 2008, 21:26:24 » |
|
No ale v kuchařce to není, ne? Já jsem zvědavá... Prosííííííííím (ehm, kolik má tenhle příspěvek znaků?  ) Více než dvacet  Houbelec ... tyto znaky se nepočítají, neb Noemmi je členka Bistra ... ;o((( 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červen 13, 2008, 21:29:36 » |
|
penda: ale počítají - noemmi není členka Bistra 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #7 kdy: Červen 13, 2008, 21:30:54 » |
|
Počítají, noemmi se svých autorských výsad po dlouhém a těžkém rozhodování vzdala, dobrovolně a bez mučení. Všichni ji samozřejmě postrádáme, tak nás sem chodí utěšovat. Viď, noemmi?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #8 kdy: Červen 13, 2008, 21:33:30 » |
|
nojonojonojo, slyším ...  a omlouvám se ... sorry, to jako líto ... ;o))) ... aspoň může noemmi vyhrát Kuchařku, kterou už stejně asi má ;o))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

|
 |
« Odpověď #9 kdy: Červen 13, 2008, 21:34:01 » |
|
Penda: tak se snaž taky, ne? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #10 kdy: Červen 13, 2008, 21:35:33 » |
|
Úplně mimochodem: aby každý věděl, jak si momentálně v této soutěži stojí, má pod svým jménem pod počtem příspěvků uveden také aktuální počet soutěžních bodů. Nejvyšší počet samozřejmě vyhrává. Jo, tak šikovného tu máme administrátora! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #11 kdy: Červen 13, 2008, 21:45:22 » |
|
Penda: tak se snaž taky, ne?  Kuchařku už mám, ráda tu možnost přenechám jiným, nejsem hamižná ... hahaha ... i když vlastně, kuchařka je mojí skoro sedmiměsíční dcerušky, dostala ji do vínku od její autorky. Florentýnka totiž byla úúúplně první, kdo moji malou Pavlinku viděl. Stejně je bezva, že Flo existuje, kdyby nebyla, nikdy by nevyšla tak skvělá kuchařka ... (tak...a za šplhounství chci aspoň 100 bodů navrch ... hahaha) ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

|
 |
« Odpověď #12 kdy: Červen 13, 2008, 21:46:58 » |
|
... (tak...a za šplhounství chci aspoň 100 bodů navrch ... hahaha) ...
Noooo ... když budeš hodně hodná, tak nějaký potichu přimáznu Ale jinak souhlas s tím, co jsi napsala. (pšt, já jsem ten zlý, tak jako bych to neřekl)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Červen 14, 2008, 15:19:17 » |
|
pendo FLo byla u tvého porodu?  Já hamižná jsem, vím, komu by udělala radost, ale kdo by zas neměl vůbec radost, kdybych mu dala tak drahý dárek. Ale kdybych ju vyhrála, to je jiná  FLo tak nebuď bagr, a napiš kde mám najít počet výtisků (nebo rovnou napiš ten počet)  Já mám jen čtyři body??? KAm vy všici píšete? Do tej vaší tajemné uzavřené skupiny, hej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #14 kdy: Červen 14, 2008, 16:44:34 » |
|
pendo FLo byla u tvého porodu?  Nejsem sice penda, ale myslím, že za ni můžu odpovědět, že ano  FLo tak nebuď bagr, a napiš kde mám najít počet výtisků (nebo rovnou napiš ten počet)  Třeba v soukromé zprávě tady na fóru?  Já mám jen čtyři body??? KAm vy všici píšete? Do tej vaší tajemné uzavřené skupiny, hej  Do tajemné skupiny? Kde by se tady vzala??? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|