VeruSKa
Sous chef

Bodů: 585
|
 |
« Odpověď #960 kdy: Září 03, 2010, 09:50:55 » |
|
Pry skutecne odposlechnuty rozhovor:
Diskuze dvou pani v autobusu: jedna pani: ty vis, delala jsem zeleninovou polivku a z ty zeleniny to proste neni ono... druha: jak to myslis? melas tam dat maso jedna: no nee, vis ja chtela jako zeleninovou, ale jako jen ze zeleniny to bylo jakysi jalovy a divny a vubec me to nechutnalo.... Ja davam normalne ty kostky, vis, vezmu kostku, dam do vody a je z toho polivka, takova dobra je, a je tam vsecko, nemusim tam uz nic dat. A tady z ty zeleniny to bylo hnusny, vubec mne to nechutnalo, uz to delat nebudu. druha: no to se ti nedivim, dyt ta zelenina nema zadnou chut, ja uz to ani nekupuju, ani nejim, co s tim.
Loni jsem si v autobusu vyslechla naprosto identický rozhovor. Navíc tam byla chvála na instantní jíšku a další polotovary...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. A co z toho? Ž í t ! N a p l n o (a pořád :-)) ! A neodkládat to na později!!! ;o)
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4642
pooky
|
 |
« Odpověď #961 kdy: Září 03, 2010, 09:53:11 » |
|
Pry skutecne odposlechnuty rozhovor:
Diskuze dvou pani v autobusu: jedna pani: ty vis, delala jsem zeleninovou polivku a z ty zeleniny to proste neni ono... druha: jak to myslis? melas tam dat maso jedna: no nee, vis ja chtela jako zeleninovou, ale jako jen ze zeleniny to bylo jakysi jalovy a divny a vubec me to nechutnalo.... Ja davam normalne ty kostky, vis, vezmu kostku, dam do vody a je z toho polivka, takova dobra je, a je tam vsecko, nemusim tam uz nic dat. A tady z ty zeleniny to bylo hnusny, vubec mne to nechutnalo, uz to delat nebudu. druha: no to se ti nedivim, dyt ta zelenina nema zadnou chut, ja uz to ani nekupuju, ani nejim, co s tim.
Loni jsem si v autobusu vyslechla naprosto identický rozhovor. Navíc tam byla chvála na instantní jíšku a další polotovary... Na instatní jíšku jsem četla chválu i v některých kuchařkách, tak jak to pak má v naších autobusech vypadat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
Daniela S.
|
 |
« Odpověď #962 kdy: Září 03, 2010, 12:22:30 » |
|
Instantni jisku mi privezla maminka z Ceska jako vyrobek, ktery tu jiste nesezenu a musi mi v kuchyni chybet...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #963 kdy: Září 03, 2010, 14:15:02 » |
|
Koukám, že nejhorší ze všeho nejsou trpaslíci 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4106
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #964 kdy: Září 14, 2010, 14:43:42 » |
|
Já s dovolením přidám monolog Zuzanky ke kočce: "Kočičko, mňoukáš? Mňoukáš. No, co chceš? Chceš jídlo? [výraz zvědavé účasti se mění v zarputilý, řeč přechází do rozkazovacího způsobu] Jídlo nemáme! Nechoď sem, řekla jsem jídlo nemáme!"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3429
|
 |
« Odpověď #965 kdy: Září 14, 2010, 17:17:26 » |
|
 Nedá mi nezeptat se co na to sociálka?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
Andule
|
 |
« Odpověď #966 kdy: Září 14, 2010, 17:21:53 » |
|
Zuzanka je frajer 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vařit se musí s láskou...
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #967 kdy: Září 15, 2010, 07:17:23 » |
|
Sociálka nic, protože Zuzanka je pěkná podvodnice, jídlo samozřejmě máme 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kecka
Junior sous chef

Bodů: 406
|
 |
« Odpověď #968 kdy: Září 15, 2010, 18:10:56 » |
|
Johanka k dobytčeti ve chlívu:"Bejčku, ty jsi krásnej. Víš, že jsi vlastně kráva? Ono je to to jedno, viď? Nám taky, my tě stejně sežerem." A totéž dítě komentovalo přítomnost tří roztomilých koťat na dvoře:"Mňouká to, dělá to všude bobky a jíst se to nedá. K čemu to je?" Ti z nás, kteří znají Toma ( moc jich tu není  ) poznávají tatínkovy povahové rysy.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4106
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #969 kdy: Září 15, 2010, 18:56:51 » |
|
No nejsou ty děti sladké, jak jsou upřímné? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #970 kdy: Září 16, 2010, 07:15:01 » |
|
Johanka k dobytčeti ve chlívu:"Bejčku, ty jsi krásnej. Víš, že jsi vlastně kráva? Ono je to to jedno, viď? Nám taky, my tě stejně sežerem." A totéž dítě komentovalo přítomnost tří roztomilých koťat na dvoře:"Mňouká to, dělá to všude bobky a jíst se to nedá. K čemu to je?" Ti z nás, kteří znají Toma ( moc jich tu není  ) poznávají tatínkovy povahové rysy. Kecko, tam není jediná věta chybná. Co slovo, to perla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kecka
Junior sous chef

Bodů: 406
|
 |
« Odpověď #971 kdy: Září 16, 2010, 18:40:49 » |
|
Dík  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #972 kdy: Říjen 04, 2010, 15:46:23 » |
|
;O)))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3429
|
 |
« Odpověď #973 kdy: Říjen 11, 2010, 07:42:27 » |
|
Koupila jsem svíčku. Takovou tu v skleničce. S návodem...který jsem si dosud nikdy nevšimla a přicházela tak o nevšední čtení  "Před použitím čtěte pozorně návod a upozornění Vždy používejte dnem dolů Svíčku zhasněte lehkým sfouknutím Osvěžovače vzduchu nenahrazují zásady správné hygieny"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
ovecka
|
 |
« Odpověď #974 kdy: Říjen 11, 2010, 10:57:29 » |
|
Čili něco ve smyslu - vyvětrej si, čuně, a nebudeš potřebovat voňavku? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|