Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 20:27:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 9   Dolů
Tisk
Autor Téma: Bojkotování balené vody v restauracích  (Přečteno 18911 krát)
Markyza
Hibernované autorky
Chef de partie
*

Bodů: 292

« Odpověď #15 kdy: Červen 24, 2008, 19:20:42 »

No jasně, časem se unaví, načichne čímsi a chce to obměnu.
Asi mi vydrží dýl hlavně díky tomu, že piju téměř výhradně čistou
vodu. A o to jde - chápu, že když je člověk mlsal a má rád na žízeň
colu nebo ledový čaj, tak si takový nápoj v plastu koupí, ale že si tak lidi
kupují tu čistou vodu.....
Zaznamenáno
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
*

Bodů: 248

Dej si koláček, život je krátkej.

Dělám si svoje másloPiju vodu z vodovoduBojkot špatných restaurací

« Odpověď #16 kdy: Červen 24, 2008, 19:41:18 »

ja doporucuju kovovou moderni cutoru. jednu takovou jsem dostala od svych adoptivnich bratru kdysi k narozeninam a nedam na ni dopustit.
Zaznamenáno
Makinka
Host
« Odpověď #17 kdy: Červen 25, 2008, 15:55:55 »

Tříkolko, zrovna jsem to chtěla napsat. Ony i ty z 50. let (v armyshopech) jsou dobrý, ale trochu těžký. Ale vážně termosku nebo železnou láhev na kolo - ty jsou skvělý, nerezový, lehký a udržují teplotu a jsou v mnoha barwevných provedeních a s obrázkama, takže i duše estéta může být uspokojena Úsměv
Zaznamenáno
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #18 kdy: Červenec 01, 2008, 19:20:07 »

Tak jsem to dneska zkusila. Prý nic nedostanu, snižuje to tržbu. To je ovšem neprůstřelný argument. Číšnice na mě hleděla jako na marťana. A nebyla sama, kamarádi, se kterými jsem tam byla, si mě zaškatulkovali jako potížistku, která dělá scény kvůli blbostem. A tak se ze mě stal obávaný tvor - vybíravec. Mezi normálními lidmi už budu pořád ta frfňa, která nemá lepší věci na práci.
Ale je to slibný začátek, když se dokážu postavit servírce, zvládnu se třeba časem postavit i učitelkám. A moje děti mě za to časem budou nesnášet...
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Makinka
Host
« Odpověď #19 kdy: Červenec 02, 2008, 11:17:30 »

Tak jsem to dneska zkusila. Prý nic nedostanu, snižuje to tržbu. To je ovšem neprůstřelný argument. Číšnice na mě hleděla jako na marťana. A nebyla sama, kamarádi, se kterými jsem tam byla, si mě zaškatulkovali jako potížistku, která dělá scény kvůli blbostem. A tak se ze mě stal obávaný tvor - vybíravec. Mezi normálními lidmi už budu pořád ta frfňa, která nemá lepší věci na práci.
Ale je to slibný začátek, když se dokážu postavit servírce, zvládnu se třeba časem postavit i učitelkám. A moje děti mě za to časem budou nesnášet...

nojo, to už je život. prostě když jdeš proti proudu, setkáš se s odporem. ale zase posílíš nohy Úsměv
Zaznamenáno
Zuska
Head chef

Bodů: 1075

« Odpověď #20 kdy: Červenec 07, 2008, 09:09:11 »

Vlaďka: Upřímný obdiv...já jsem se ještě pořád neodvážila si o vodu z kohoutku říct Smutek
Zaznamenáno
Makinka
Host
« Odpověď #21 kdy: Červenec 07, 2008, 13:18:15 »

taky si myslím, že je to velká odvaha, vím, že do mě by se pak kamarádi ještě dlouho strefovali, ale taky se k tomu pomalu chystám Úsměv ale jen pomalu Úsměv
Zaznamenáno
noemmi
Head chef

Bodů: 966

Bojkot špatných restauracíPiju vodu z vodovoduNevařím podle Babicy

« Odpověď #22 kdy: Červenec 23, 2008, 15:31:34 »

Tak si řekněte o vodu napůl s džusem. Já to tak již celkem pravidelně praktikuji, do půllitru (jeje, tam je asi jen jedno L). Jen se obsluha ujistí, že opravdu ymslím vodu z vodovodu a splní mi mé přání.
A mě to není tak blbé, jak chtít jen vodu (a džus je fajn:) )
Zaznamenáno

Jídlo je pro žaludek a žaludek pro jídlo. (I.Kor 6:13)

http://malevicovi.net
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #23 kdy: Červenec 24, 2008, 07:45:30 »

Noemmi,
parádní způsob jak dosáhnout svého a nenaštvat personál Úsměv
Zaznamenáno

trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
*

« Odpověď #24 kdy: Červenec 24, 2008, 14:02:22 »

Noemmi,
parádní způsob jak dosáhnout svého a nenaštvat personál Úsměv

mno jo, ale to plati jenom, pokud "sve" je voda z vodovodu pita pokradmu a potaji maskovana dzusem. ja chci vodu z vodovodu pit svobodne a na nazoru nejake kachny servirky mi pranic nezalezi. o vodu si zase priste reknu a zase budu mile prekvapena, kdyz mi ji aspon ve tretine podniku bez kecu prinesou Úsměv
Zaznamenáno
lucianka
Bistro
Head chef

« Odpověď #25 kdy: Červenec 24, 2008, 14:10:19 »

Trikolko, ja si o ni taky rikam proto, ze mi chutna. Ostatne duvody pro vitezi na cele care pred temi proti. A bohuzel, v posledni dobe jsem pri svych zadostech o vodu dost odmitana. Dokonce se mi stalo, jsme v jednom baru vodu nedostali, ackoli ve vedlejsi kavarne, ktera patri stejnemu majiteli, mi ji vzdycky nalejou. A argument obsluhy proc to v baru nejde - majitel to zakazal a v kavarne maji volnejsi pravidla. Navic tam v dobe nasi navstevy majitel udajne byl, takze by mel cisnik problem. Pche!
Zaznamenáno

trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
*

« Odpověď #26 kdy: Červenec 24, 2008, 14:15:02 »

Trikolko, ja si o ni taky rikam proto, ze mi chutna. Ostatne duvody pro vitezi na cele care pred temi proti. A bohuzel, v posledni dobe jsem pri svych zadostech o vodu dost odmitana. Dokonce se mi stalo, jsme v jednom baru vodu nedostali, ackoli ve vedlejsi kavarne, ktera patri stejnemu majiteli, mi ji vzdycky nalejou. A argument obsluhy proc to v baru nejde - majitel to zakazal a v kavarne maji volnejsi pravidla. Navic tam v dobe nasi navstevy majitel udajne byl, takze by mel cisnik problem. Pche!

tak si nech zavolat majitele, at ti do oci rekne, proc to nejde. od toho tam prece je, ne Úsměv taky jsem to udelala... sice me poslal do pr.... ale treba casem zmeni nazor, az ho o to pozada vic lidi. jak pise Gin, jenom mrtve ryby pluji s proudem Úsměv
Zaznamenáno
noemmi
Head chef

Bodů: 966

Bojkot špatných restauracíPiju vodu z vodovoduNevařím podle Babicy

« Odpověď #27 kdy: Červenec 29, 2008, 08:40:15 »

Taky jste dnes narazili na idnes?
http://ekonomika.idnes.cz/balena-voda-je-pro-restaurace-zlaty-dul-d9p-/ekonomika.asp?c=A080728_211052_ekonomika_abr

Ale teda jak je tam, kolik průměrně stojí voda, koukám, že chodím do samých nadprůměrných restaurací  Šok
Zaznamenáno

Jídlo je pro žaludek a žaludek pro jídlo. (I.Kor 6:13)

http://malevicovi.net
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
*

« Odpověď #28 kdy: Červenec 29, 2008, 09:13:13 »

BOJKOT BOJKOT BOJKOT je to proste vydelecna cinnost no. a my si to nechavame libit. A DOST Úsměv
Zaznamenáno
lucianka
Bistro
Head chef

« Odpověď #29 kdy: Červenec 29, 2008, 09:34:20 »

BOJKOT BOJKOT BOJKOT je to proste vydelecna cinnost no. a my si to nechavame libit. A DOST Úsměv

Triki, další voda na tvůj BOJKOT mlýn - prostě jde pořád o prachy - http://ekonomika.idnes.cz/balena-voda-je-pro-restaurace-zlaty-dul-d9p-/ekonomika.asp?c=A080728_211052_ekonomika_abr
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 9   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.104 sekund, 17 dotazů.