Markyza
Hibernované autorky
Chef de partie
Bodů: 292
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Červen 24, 2008, 19:20:42 » |
|
No jasně, časem se unaví, načichne čímsi a chce to obměnu. Asi mi vydrží dýl hlavně díky tomu, že piju téměř výhradně čistou vodu. A o to jde - chápu, že když je člověk mlsal a má rád na žízeň colu nebo ledový čaj, tak si takový nápoj v plastu koupí, ale že si tak lidi kupují tu čistou vodu.....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
Bodů: 248
Dej si koláček, život je krátkej.
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Červen 24, 2008, 19:41:18 » |
|
ja doporucuju kovovou moderni cutoru. jednu takovou jsem dostala od svych adoptivnich bratru kdysi k narozeninam a nedam na ni dopustit.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Červen 25, 2008, 15:55:55 » |
|
Tříkolko, zrovna jsem to chtěla napsat. Ony i ty z 50. let (v armyshopech) jsou dobrý, ale trochu těžký. Ale vážně termosku nebo železnou láhev na kolo - ty jsou skvělý, nerezový, lehký a udržují teplotu a jsou v mnoha barwevných provedeních a s obrázkama, takže i duše estéta může být uspokojena 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Červenec 01, 2008, 19:20:07 » |
|
Tak jsem to dneska zkusila. Prý nic nedostanu, snižuje to tržbu. To je ovšem neprůstřelný argument. Číšnice na mě hleděla jako na marťana. A nebyla sama, kamarádi, se kterými jsem tam byla, si mě zaškatulkovali jako potížistku, která dělá scény kvůli blbostem. A tak se ze mě stal obávaný tvor - vybíravec. Mezi normálními lidmi už budu pořád ta frfňa, která nemá lepší věci na práci. Ale je to slibný začátek, když se dokážu postavit servírce, zvládnu se třeba časem postavit i učitelkám. A moje děti mě za to časem budou nesnášet...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #19 kdy: Červenec 02, 2008, 11:17:30 » |
|
Tak jsem to dneska zkusila. Prý nic nedostanu, snižuje to tržbu. To je ovšem neprůstřelný argument. Číšnice na mě hleděla jako na marťana. A nebyla sama, kamarádi, se kterými jsem tam byla, si mě zaškatulkovali jako potížistku, která dělá scény kvůli blbostem. A tak se ze mě stal obávaný tvor - vybíravec. Mezi normálními lidmi už budu pořád ta frfňa, která nemá lepší věci na práci. Ale je to slibný začátek, když se dokážu postavit servírce, zvládnu se třeba časem postavit i učitelkám. A moje děti mě za to časem budou nesnášet...
nojo, to už je život. prostě když jdeš proti proudu, setkáš se s odporem. ale zase posílíš nohy 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Červenec 07, 2008, 09:09:11 » |
|
Vlaďka: Upřímný obdiv...já jsem se ještě pořád neodvážila si o vodu z kohoutku říct 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #21 kdy: Červenec 07, 2008, 13:18:15 » |
|
taky si myslím, že je to velká odvaha, vím, že do mě by se pak kamarádi ještě dlouho strefovali, ale taky se k tomu pomalu chystám  ale jen pomalu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
noemmi
|
 |
« Odpověď #22 kdy: Červenec 23, 2008, 15:31:34 » |
|
Tak si řekněte o vodu napůl s džusem. Já to tak již celkem pravidelně praktikuji, do půllitru (jeje, tam je asi jen jedno L). Jen se obsluha ujistí, že opravdu ymslím vodu z vodovodu a splní mi mé přání.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #23 kdy: Červenec 24, 2008, 07:45:30 » |
|
Noemmi, parádní způsob jak dosáhnout svého a nenaštvat personál 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
|
 |
« Odpověď #24 kdy: Červenec 24, 2008, 14:02:22 » |
|
Noemmi, parádní způsob jak dosáhnout svého a nenaštvat personál  mno jo, ale to plati jenom, pokud "sve" je voda z vodovodu pita pokradmu a potaji maskovana dzusem. ja chci vodu z vodovodu pit svobodne a na nazoru nejake kachny servirky mi pranic nezalezi. o vodu si zase priste reknu a zase budu mile prekvapena, kdyz mi ji aspon ve tretine podniku bez kecu prinesou 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #25 kdy: Červenec 24, 2008, 14:10:19 » |
|
Trikolko, ja si o ni taky rikam proto, ze mi chutna. Ostatne duvody pro vitezi na cele care pred temi proti. A bohuzel, v posledni dobe jsem pri svych zadostech o vodu dost odmitana. Dokonce se mi stalo, jsme v jednom baru vodu nedostali, ackoli ve vedlejsi kavarne, ktera patri stejnemu majiteli, mi ji vzdycky nalejou. A argument obsluhy proc to v baru nejde - majitel to zakazal a v kavarne maji volnejsi pravidla. Navic tam v dobe nasi navstevy majitel udajne byl, takze by mel cisnik problem. Pche!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
|
 |
« Odpověď #26 kdy: Červenec 24, 2008, 14:15:02 » |
|
Trikolko, ja si o ni taky rikam proto, ze mi chutna. Ostatne duvody pro vitezi na cele care pred temi proti. A bohuzel, v posledni dobe jsem pri svych zadostech o vodu dost odmitana. Dokonce se mi stalo, jsme v jednom baru vodu nedostali, ackoli ve vedlejsi kavarne, ktera patri stejnemu majiteli, mi ji vzdycky nalejou. A argument obsluhy proc to v baru nejde - majitel to zakazal a v kavarne maji volnejsi pravidla. Navic tam v dobe nasi navstevy majitel udajne byl, takze by mel cisnik problem. Pche!
tak si nech zavolat majitele, at ti do oci rekne, proc to nejde. od toho tam prece je, ne  taky jsem to udelala... sice me poslal do pr.... ale treba casem zmeni nazor, az ho o to pozada vic lidi. jak pise Gin, jenom mrtve ryby pluji s proudem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
|
 |
« Odpověď #28 kdy: Červenec 29, 2008, 09:13:13 » |
|
BOJKOT BOJKOT BOJKOT je to proste vydelecna cinnost no. a my si to nechavame libit. A DOST 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|