penda
Sous chef

Bodů: 368
Doma jez co máš, u cizích co ti dají.
|
 |
« kdy: Srpen 03, 2008, 18:54:51 » |
|
V jaké kuchyni vaříte? Je moderní či po babičce? Pochlubíte se fotografií? Na který spotřebič v kuchyni nedáte dopustit?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Srpen 03, 2008, 20:22:36 » |
|
A já to za světla půjdu nafotit ještě i obložený kachličkama, aby bylo jasný, že s tou dřevotřískou vzadu to ještě není to ono finální "dopadlo". Ale fotky z rekonstrukce jsou fakt podnětné, člověk si zavzpomíná, co dřiny to ty ostatní stálo... A když přišel truhlář dělat kuchyň, prohlásil, že ta zeď je křivá jak pr*, a "dyť tady ještě nemáte nic hotový, tak co nás honíte?" 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #3 kdy: Srpen 03, 2008, 22:54:17 » |
|
teda Vy dva ... klobouk dolů ... prohlédla jsem si skoro celou rekonstrukci Vašeho bytu a musím uznat, ýe jste si sakra mákli ... ale výsledek o to víc určitě hřeje ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Srpen 03, 2008, 23:07:16 » |
|
Taky bych si ty fotky ráda prohlédla  - co mám pro to udělat? Kuchyňka je moc hezká, jsem zvědavá, jak jste to dokončili. Tleskajíci smailík tady taky není.... A ta moje zatím zůstane inkognito - pořád stejný důvod 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Srpen 04, 2008, 00:16:30 » |
|
Taky bych si ty fotky ráda prohlédla  - co mám pro to udělat? Kuchyňka je moc hezká, jsem zvědavá, jak jste to dokončili. Tleskajíci smailík tady taky není.... A ta moje zatím zůstane inkognito - pořád stejný důvod  Kliknout na příslušné Merlinovy odkazy a pak na další odkazy dle libosti, tentokrát už ale na té nové otevřené stránce 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #6 kdy: Srpen 04, 2008, 00:26:47 » |
|
Taky bych si ty fotky ráda prohlédla  - co mám pro to udělat? Kuchyňka je moc hezká, jsem zvědavá, jak jste to dokončili. Tleskajíci smailík tady taky není.... A ta moje zatím zůstane inkognito - pořád stejný důvod  Kliknout na příslušné Merlinovy odkazy a pak na další odkazy dle libosti, tentokrát už ale na té nové otevřené stránce  ...čili klikat na "Nahoru" nebo umazat konec odkazu a nechat tam jen http://www.nanetu.eu/strnadova/ ... poslala jsem to Dance přes PM, ale když to tu Flo zveřejnila naostro, tak se to asi může... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #7 kdy: Srpen 04, 2008, 00:29:49 » |
|
Jsem zvědavá, co na to Merlin, až se vzbudí
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #8 kdy: Srpen 04, 2008, 00:38:13 » |
|
Přerazí mě ... hahaha ... ale nejdřív Flo ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #9 kdy: Srpen 04, 2008, 00:42:30 » |
|
Přerazí mě ... hahaha ... ale nejdřív Flo ...   spíš tebe než Flo - u Merlina se mi totiž žádne odkazy nezobrazují - předpokládám, že je to buď tím, že neumím hledat, nebo že se zobrazují jen vyvoleným. Kdežto přez tebe jsem tam coby-dup 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
penda
Sous chef

|
 |
« Odpověď #10 kdy: Srpen 04, 2008, 00:44:36 » |
|
Přerazí mě ... hahaha ... ale nejdřív Flo ...   spíš tebe než Flo - u Merlina se mi totiž žádne odkazy nezobrazují - předpokládám, že je to buď tím, že neumím hledat, nebo že se zobrazují jen vyvoleným. Kdežto přez tebe jsem tam coby-dup  Hahaha, tak to já se jdu na to pořádně vyspat ... ahojík a pěknou dobrou noc. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #11 kdy: Srpen 04, 2008, 00:46:40 » |
|
Já bych už měla taky -ale ta třetí káva....dobrou Pendo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #12 kdy: Srpen 04, 2008, 04:55:18 » |
|
Mám - mám  ráno moudřejší večera  Teď nevím - byla jsem večer slepá? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Srpen 04, 2008, 06:54:12 » |
|
Určitě je vše ok  Kdybych chtěl zobrazit opravdu jen ty fotky, dám na ně přímý odkaz. Takže po libosti si tam brouzdejte a děste se, co se tu všechno našlo  M.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
Kuba
Demi chef de partie

Bodů: 101
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Srpen 04, 2008, 12:48:58 » |
|
Vařím ve svojí, sám jsem si upravil návrh od studia. Jelikož je to byt a ne barák, tak nemusí být moderní s dvířky otevírající se směrem nahoru a barevným lakováním v křiklavých barvách, bez nerezu na každé poličce, nestojí 300tisíc bez spotřebičů, mám ji na vaření. Nevyjadřuje moje politické rozhodnutí nebo společenské postavení. Je obyčejná, zvýšená, sektorová z SK, barva třešeň, až jí budu chtít přestavět/upravit, skříňky dokoupím.
Nejvíc používám troubu a vařič, obojí Whirlpool, jako zbytek přístrojů. Nedám dopustit na kuch. robot Bosch 4655.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|