Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 20:53:43 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Dolů
Tisk
Autor Téma: Smažení  (Přečteno 13065 krát)
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #30 kdy: Listopad 27, 2008, 10:23:03 »

Teda to bude masakr, až se všichni sejdou (sejdeme, snad tam pusí i laiky) a budou se hádat, jestli toust nebo topinka. A co teprve kdyby se nadhodilo téma, co je ještě smažené a co už ne Smích
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #31 kdy: Listopad 27, 2008, 10:28:40 »

To už by byla víkendová konference a pro hostující zahraniční odborníky by bylo potřeba zajistit ubytování Smích
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Zuska
Head chef

Bodů: 1075

« Odpověď #32 kdy: Listopad 27, 2008, 11:21:20 »

A hlavně policisty na rozhánění zuřivých odbornických davů, na konferenci o tak zásadním problému se určitě někdo popere a strhne se mezinárodní topinková bitka! Šok
To smažení bych radši nechala na později, to už bude na malinkou válčičku, musíme dát Praze trošku času na vzpamatování...
Zaznamenáno
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #33 kdy: Listopad 27, 2008, 11:39:33 »

A hlavně policisty na rozhánění zuřivých odbornických davů, na konferenci o tak zásadním problému se určitě někdo popere a strhne se mezinárodní topinková bitka! Šok

Pochopitelně, na bezpečnost účastníků je taky třeba dbát, střet názorových frakcí by mohl být velmi živelný...
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Kytka
Junior sous chef

Bodů: 489

« Odpověď #34 kdy: Listopad 27, 2008, 12:07:58 »

Pochopitelně, na bezpečnost účastníků je taky třeba dbát, střet názorových frakcí by mohl být velmi živelný...
myslíš: Zacpěte jim tlamu česnekem, ať tak blbě neblábolej!
nebo Strčte jí hlavu do friťáku, ať zjistí co to je smažení!
nebo Namažte ho směsí na ďábelské tousty z konzervy a vyválejte v česnekovejch šlupkách!
 Škleb Škleb Škleb
Zaznamenáno
schnytlik
Head chef

Bodů: 1414

« Odpověď #35 kdy: Listopad 27, 2008, 12:25:31 »

Teda Kytko, já se nestačím divit   Šok
Škleb Škleb Škleb
Zaznamenáno
Zuska
Head chef

« Odpověď #36 kdy: Listopad 27, 2008, 13:00:44 »

Kytka: Úsměv))) K+ Smích

Přesně tak! Doufejme, že naši účastníci nepoužijí až tak drastické metody! Bití protivníků pánvičkami po hlavě by mohlo stačit! (pro Flo: samozřejm ě nikoli pánvičkami teflonovými :-P )

Zaznamenáno
Florentyna
Executive chef
Head chef

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #37 kdy: Listopad 27, 2008, 15:03:10 »

K++

Ačkoli možná jsem měla na mysli něco jako:
Vyjděte do ulic, převezměte česnek!
Toust není mrtvý!
Volnost, rovnost, topinky!
a tak podobně.
Zaznamenáno

There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Kytka
Junior sous chef

Bodů: 489

« Odpověď #38 kdy: Listopad 27, 2008, 15:08:51 »

Kytka: Úsměv))) K+ Smích

Přesně tak! Doufejme, že naši účastníci nepoužijí až tak drastické metody! Bití protivníků pánvičkami po hlavě by mohlo stačit! (pro Flo: samozřejm ě nikoli pánvičkami teflonovými :-P )

Děkuji, já bych si pro jistotu vzal pánvičku litinovou, myslím, že tu v průraznosti nepřekoná ani ocel, natož hliník potažený teflonem.  Škleb
Zaznamenáno
Florentyna
Executive chef
Head chef

« Odpověď #39 kdy: Listopad 27, 2008, 15:18:52 »

No ale znáš to, někteří lidi jsou děsně tvrdohlaví... Nevím, jestli v tomhle směru bude litina dostatečně pádným argumentem.
Zaznamenáno

schnytlik
Head chef

« Odpověď #40 kdy: Listopad 27, 2008, 15:32:34 »

ale po stretu s timto umeleckym dilem http://www.hoffmann-metallgefaesse.de/pagesengl/cast%20iron/01bowl,squareform.html podlehnou i ti nejvic tvrdohlavi Úsměv
Zaznamenáno
vlaďka
Moderator
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #41 kdy: Listopad 27, 2008, 20:02:18 »

Tak teď už jen stanovit datum a rozeslat prosbu o přednášky Úsměv V doušce nezapomenout na upozornění "litinové pánvičky a velkokapacitní fritézy s sebou" Úsměv
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Zuska
Head chef

« Odpověď #42 kdy: Listopad 27, 2008, 21:26:46 »

Vlaďka: :-))) Velkokapacitní fritézy:-) Taky se to dneska těma karmama jen hemží:D

Teda vy jste násilní! Já beru jen česnek na ucpávání tlamek...aspoň se zbavím toho obrovského množství, co jsem si v záchvatu šílenství koupila...Možná seženu nějakou velkokapacitní pánev, dá se tím sejmout víc protivníků zároveň!
Zaznamenáno
schnytlik
Head chef

« Odpověď #43 kdy: Listopad 27, 2008, 21:45:34 »

Zusko, česneku je škoda. Pořádná těžká pánev něco snese, ale kvalitního česneku je pomálu a takhle s ním plýtvat....
Ještě bych pochopila, nepříliš kvalitním chlebem, ale česnekem...
Zaznamenáno
Farinam
Chef de partie

Bodů: 347

« Odpověď #44 kdy: Listopad 28, 2008, 22:19:26 »

Chudák návštěvník, dostane litinovou pánví, pusu plnou česneku a navíc to ještě schytá velkokapacitní fritézou...  Šok
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 19 dotazů.