|
|
kamilio
Chef de partie

Bodů: 186
Dobře probdělá noc dá víc, než špatně prožitý den.
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Listopad 21, 2008, 00:54:58 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Listopad 21, 2008, 11:44:41 » |
|
Odpovím za Ginevru- v Praze  Já chci taky odpálenou labuť!  No, ale podle fotek...to je nádhera!
|
|
|
|
« Poslední změna: Listopad 21, 2008, 11:46:21 od Zuska »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
trikolka
Hibernované autorky
Junior sous chef
Bodů: 248
Dej si koláček, život je krátkej.
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Listopad 21, 2008, 22:31:37 » |
|
ale ty dve damy na fotkach jsou desne. do interieru ze dreva a latkou potazenym necim se skutecne vubec nehodi
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kamilio
Chef de partie

Bodů: 186
Dobře probdělá noc dá víc, než špatně prožitý den.
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Listopad 22, 2008, 18:29:09 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Listopad 22, 2008, 21:38:30 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 21, 2008, 20:53:24 » |
|
Ta co, pražští, jaké to tam je?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Moderator
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 22, 2008, 23:22:59 » |
|
Pražáci očividně čekají na návštěvu brňáků... Přijeďte a ohodnoťte!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kytka
Junior sous chef

Bodů: 489
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 22, 2008, 23:35:43 » |
|
Už jsem to psal na cuketka.cz - stavil jsem se tam jednou a spěchal jsem, takže se mi nechtělo čekat na stolek a vystavený zákusky v kombinaci se svými cenami mě k nákupu domů nenalákaly... Takže možná někdy až bude víc času
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Moderator
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 23, 2008, 00:24:03 » |
|
Evokuje to jen jednu píseň od Katapultu: "někdy příště..." Nicméně, kaju se, taky jsem šla kolem a z důvodu absence času jsem nezabloudila dovnitř. Tedy: "někdy příště..."
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
rosnicka
Commis chef
Bodů: 12
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Říjen 26, 2009, 21:43:02 » |
|
Zkusim ozivit toto tema....Cukrarna u Mysaka byla propadak, to uz mi bylo jasne na slavnostnim otevrenim. Clovek, ktery to tam vedl, byl sice moc mily pan (bohuzel nemam pamet na jmena), ale uplne mimo veskere tradice. Bylo to tam drahe, zase, ze by to byl oproti ostatnimu velky rozdil, to rozhodne nebyl. Jejich pokus o originalitu vytvareni na miste michanych zmrzlinovych poharu a rucne delanych cerstvych coko ozdob, by byl mozna zajimavy, kdyby to nedelal jeden clovek a na kazdy se muselo cekat velmi, velmi dlouho.....takze nic. Ted se hleda dalsi najemce a vubec se i uvazuje o zmene interieru v 1.patre - coz byl pomnik designera - rokokovy nabytek a k tomu cerno bile sadrove ozdobeni sten a stropu. Clovek se tam rozhodne necitil prijemne a ani umelecky uchvacen, takze..ale jde jen o muj nazor.
Kdysi v Apetitu byl rozhovor s pani ?, ach ta jmena, ktera se o stare manzele Mysakovi starala a na oplatku od nich dostala recepty a formy. Ma cukrarnu a Male Hrastici na navsi (kousek od Nove Vsi pod Plesi resp. Mnisku pod Brdy), tak tam ty zakusky jsou FAKT z laskou delane (k prostredi bych vyhrady mela, ale tak nejak to clovek po rozhovoru s pani majitelkou pochopi;-). Naposledy jsem tam byla pred rokem, ale pry stale funguje, jen je velmi nebezpecne tam jet...laka to k ochutnavce a k mlsani a k.....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kecka
Junior sous chef

Bodů: 436
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Říjen 26, 2009, 22:08:37 » |
|
Četla jsem o znovuotevření Myšáka a z nostalgie ke starým časům (ne, že bych je zažila  ) jsem se tam jmula vyrazit. A přišlo zklamání. Interiér působil studeně, ceny mě trochu šokovaly... To, co vypadá pěkně na černobílých fotkách, je někdy v reálu ani ryba, ani rak  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Říjen 27, 2009, 14:01:09 » |
|
Další smutný konec prvorepublikové kavárny. Ale někde jsem četla, že Brno konečně získalo grant na opravu a znovuotevření brněnské kavárny ve funkcionalistickém slohu naproti Zemědělské a lesnické univerzity. No, pokud budou chtít mít stejné ceny jako Myšák, asi si studentstkou klientelu nepřilákají.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Říjen 27, 2009, 16:40:26 » |
|
Kdysi v Apetitu byl rozhovor s pani ?
Stanislavou Kortánovou. Pokud ovšem moje paměť nedělá podobné kousky  Ale do té cukrárny bych se i chystala, kdyby to nebylo tak úplně z ruky. Cuketka taky nestíhal chválit.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
rosnicka
Commis chef
Bodů: 12
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Říjen 29, 2009, 17:07:45 » |
|
Vladko, diky, jsi poklad...ja na jmena nejsem a vetsinou to vsechno jeste spletu. Ted v zime to na vylet opravdu neni, ale na jare, v lete a na podzim je tam krasne! I kdyz, pripo pred cukrarnou jsou na namesticku (navsi) bozi muka a v tech stavi rok co rok o adventu dreveny betlem, pak si dat svaracek a nejakou lahudku v cukrarne..ale chudak ridic;-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|