Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« kdy: Únor 02, 2009, 16:25:11 » |
|
Nechcete zamořovat ostatní diskuse, ale diskutovat o něm není dost dobře možné. Nesouhlasím s tím, že se na něj dívají jen lidi, kteří ho nesnášejí. Když se podíváte na diskuse pod videy na tvnova, lidi většinou děkujou a jsou nadšení.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Únor 02, 2009, 22:28:20 » |
|
Makinko, tohle tema bych proste uzavrela. Pan B. je takovy jaky je a jeho porady budou sledovat ti, ktere to zajima. Asi s tim nic neudelame. Nechme tem, kdoz dekuji jejich boha. Bohuzel
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Únor 03, 2009, 10:46:55 » |
|
Já mám z toho obrovskou radost, že sem nikdo nepíše  svědčí to o síle charakteru 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Únor 03, 2009, 11:08:25 » |
|
Svědčí to jenom o tom, že svědomitě dodržuju prodloužený zákaz, i když to byl jenom návrh před schvalovacím řízením  Ale až si pustím ty vyprošťováky, to uvidíš, jak to tu bude přibývat
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Únor 03, 2009, 11:19:07 » |
|
nene, já ho mám doma taky zakázaného a čím míň mluvím, tím víc mě to pouští 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #5 kdy: Únor 04, 2009, 10:58:54 » |
|
Tak jsem zhlédla špagety aglyjo olyjo. "Ty špagety vařte přesně tak, jak je to napsaný na tom balíčku. Nedělejte žádný zkoušky, prostě to tak uvařte, protože to tak má bejt." Podle tohoto vzoru bych mohla přidat něco jako "tu bábovku pečte přesně padesát minut, protože já ji mám za padesát minut vždycky hotovou."
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Únor 04, 2009, 11:01:25 » |
|
 že bych si dneska sřihla jednoho Babicu? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Únor 04, 2009, 11:53:04 » |
|
Po včerejší hádce s otcem, zastáncem Babici, už mi to všechno ani nepřijde tolik vtipné:(
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #8 kdy: Únor 04, 2009, 11:56:41 » |
|
Se mnou všichni souhlasí, tak mi to ještě pořád přijde vtipné, jak "sype vývar" a na závěr do toho ještě vrzne sojovku. Vyprošťováky byly fakt vtipné. "Pitím ztratíte několik milionů mozkových buněk. Zelenina vám jich vrátí sedm." "Sedm milionů?" "Ne, sedm." To byl nekuchařský vtip týdne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Únor 04, 2009, 11:59:57 » |
|
Taky jsem se na to včera dívala a Babica prostě vedle sebe potřebuje nějakého toho přicmrndávače a ne osobnost. A na Nově to vědí. Proto se tam žádná z nás nikdy nedostane
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Únor 04, 2009, 12:13:57 » |
|
No můj brácha se teda na Babicu taky kouká. ale on asi tak z principu, aby mu neunikl žádný kuchařský pořad 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Únor 04, 2009, 15:23:14 » |
|
No můj brácha se teda na Babicu taky kouká. ale on asi tak z principu, aby mu neunikl žádný kuchařský pořad  Ale to je naopak dobře. Ale ať se na to radši dívá na netu, aby nezvedal sledovanost 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Únor 12, 2009, 12:06:41 » |
|
já ne, nepustí mě tam webwasher...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

|
 |
« Odpověď #14 kdy: Únor 25, 2009, 18:32:53 » |
|
Tak jsem se dneska zase rozhodla chvilku vztekat a podívala jsem se na borek. Perly typu "dáme tam bryndzu, čili jakýkoliv ovčí sýr," "Turci jsou takoví šetřiví, proto to potírají vodou," "zakápneme balzamikovým octem a protože Turci jedí jogurt skoro ke všemu, dáme si na to jogurt" stranou, hlavně jsem se zamyslela nad jeho dělením na burek a borek. Pozor, není to totéž. "Borek je z takovýho tenčího těsta a borek, to už tu i někdo dělá a prodává." Ve skutečnosti jde bohužel o dva přepisy jednoho jídla. Mimochodem, koupené listové těsto je už dost tenké 
|
|
|
|
« Poslední změna: Únor 25, 2009, 18:36:54 od vlaďka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|