Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 21:15:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: [1] 2 3 4   Dolů
Tisk
Autor Téma: diety  (Přečteno 8177 krát)
Tyna
Moderator
Head chef

Bodů: 518

Bojkot špatných restauracíNevařím podle Babicy

« kdy: Květen 21, 2008, 06:34:52 »

držíte nějakou dietu - ať už redukční nebo třeba bezlepkovou....zkiušenosti, rady, tipy
Zaznamenáno
Ginevra
Head chef

Bodů: 1055

Jen mrtvé ryby plují proudem

« Odpověď #1 kdy: Květen 21, 2008, 20:51:51 »

Já držím  slinivkovou dietu. Ale vůbec se mě nedaří  Hněv
Zaznamenáno

http://www.azdieta.cz ....pojďte ochutnat
Tyna
Moderator
Head chef

Bodů: 518

« Odpověď #2 kdy: Květen 21, 2008, 20:54:00 »

Já držím  slinivkovou dietu. Ale vůbec se mě nedaří  Hněv

a znáš tuhle adresu? www.varimezdrave.cz ? asi jo...
Zaznamenáno
Makinka
Host
« Odpověď #3 kdy: Červen 16, 2008, 14:29:05 »

Já se snažím, aby dědeček držel svoji cukrovkářskou dietu a posledně mi hrdě hlásil, že cukr klesl na 5. Nevím, co to znamená, ale slovo "klesl" mi úplně stačí  Mrknutí Jinak si vzpomínám na svoje období diet, divím se, že jsem to přežila. Nejdrsnější dieta byla, když jsem na den měla půlkila jakéhokoliv ovoce či zeleniny (u mě převážně jabka) NEBO půl litru plnotučného mléka. Všechny už asi víme, že pouze zdravé jídlo a hlavně pohyb nám pomůže zhubnout. A většina z nás stejně tu smetanu v jídlech prostě používat bude Úsměv
Zaznamenáno
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #4 kdy: Červen 26, 2008, 05:53:24 »

Dnes přijde na oběd bratr s cukrovkou a s rodinou....jediný moučník který mně napadá jsou větrníky se šlehačkou - těsto jen jako škraloup, šlehačka se sladidlem. Pro nedietáře namáčet v čokoládě.
Budou se příští rok stěhovat nedaleko k nám, tak ty obědy budou častější. Jestli máte nějaké nápady, na pohoštění pro cukrovkáře + hladové puberťáky, abych nemusela pro někoho vařit extra, tak to uvítám  Polibek
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Makinka
Host
« Odpověď #5 kdy: Červen 26, 2008, 10:12:19 »

No my jsme o Vánocích pekli krekry tvartohovýho těsta a špaldové mouky. Nakonec se to potřelo meruňkovou dia marmeládou a posypalo nasekanýma pistáciema.Nebylo to špatný, ale nebylo to ani moc dobrý. zato to bylo horzně zdravý a taky poměrně pracný (jedště jsem nepřišla na to, jak marmeládu nakápnout doprostřed a neupatlat cukroví i kolem)
Zaznamenáno
Makinka
Host
« Odpověď #6 kdy: Červen 26, 2008, 13:56:58 »

Dnes přijde na oběd bratr s cukrovkou a s rodinou....jediný moučník který mně napadá jsou větrníky se šlehačkou - těsto jen jako škraloup, šlehačka se sladidlem. Pro nedietáře namáčet v čokoládě.
Budou se příští rok stěhovat nedaleko k nám, tak ty obědy budou častější. Jestli máte nějaké nápady, na pohoštění pro cukrovkáře + hladové puberťáky, abych nemusela pro někoho vařit extra, tak to uvítám  Polibek

jinak je tu na to i fórum, mrkni tam
Zaznamenáno
Tea
Demi chef de partie
**

Bodů: 1

« Odpověď #7 kdy: Červen 26, 2008, 14:54:53 »

Taky by mě zajímal nějaký dobrý vyzkoušený recept. A jestli myslíš, Makinko, fórum Pečivo a pečení - Dia recepty, tak tam je tóóólik receptů, že si fakt nemůžu vybrat..... Škleb Škleb Škleb
Zaznamenáno
Makinka
Host
« Odpověď #8 kdy: Červen 30, 2008, 12:21:18 »

Taky by mě zajímal nějaký dobrý vyzkoušený recept. A jestli myslíš, Makinko, fórum Pečivo a pečení - Dia recepty, tak tam je tóóólik receptů, že si fakt nemůžu vybrat..... Škleb Škleb Škleb

to myslím  Úsměv zase to je ale rozmanitý, něco si určitě vybereš a rodina bude spokojená Úsměv
Zaznamenáno
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182

Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!

« Odpověď #9 kdy: Srpen 12, 2008, 14:51:36 »

Tak abychom se zase otočili u tématu. Kromě zdravotních diet, které jsou obvykle rozumné a odůvodněné, jakou největší šílenost jste kdy zkoušeli? Diet máme na vybranou dost, dneska už má snad každý dietu pojmenovanou po sobě:)
Zaznamenáno

Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them.
C. S. Lewis
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #10 kdy: Srpen 12, 2008, 18:17:33 »

Tak to je nejvyšší čas vymyslet taky BF dietu. Hádám, že by do ní patřilo mnoho čokolády. Mimo jiné.

Kdo neví, co ta zkratka může znamenat, koukněte na název tohoto webu.
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #11 kdy: Srpen 12, 2008, 18:18:24 »

A sádlo!
Zaznamenáno

Florentyna
Executive chef
Head chef

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #12 kdy: Srpen 12, 2008, 18:20:43 »

A kremrole!
Zaznamenáno

There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Florentyna
Executive chef
Head chef

« Odpověď #13 kdy: Srpen 12, 2008, 18:21:22 »

A škvarky, abychom na nikoho nezapomněli Úsměv  Polibek
Zaznamenáno

lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #14 kdy: Srpen 12, 2008, 18:21:25 »

A větrníky... Danielo  Kroutím očima
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 4   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.074 sekund, 19 dotazů.