Tyna
Moderator
Head chef

Bodů: 518
|
 |
« kdy: Květen 21, 2008, 06:34:52 » |
|
držíte nějakou dietu - ať už redukční nebo třeba bezlepkovou....zkiušenosti, rady, tipy
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Květen 21, 2008, 20:51:51 » |
|
Já držím slinivkovou dietu. Ale vůbec se mě nedaří 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tyna
Moderator
Head chef

Bodů: 518
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Květen 21, 2008, 20:54:00 » |
|
Já držím slinivkovou dietu. Ale vůbec se mě nedaří  a znáš tuhle adresu? www.varimezdrave.cz ? asi jo...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červen 16, 2008, 14:29:05 » |
|
Já se snažím, aby dědeček držel svoji cukrovkářskou dietu a posledně mi hrdě hlásil, že cukr klesl na 5. Nevím, co to znamená, ale slovo "klesl" mi úplně stačí  Jinak si vzpomínám na svoje období diet, divím se, že jsem to přežila. Nejdrsnější dieta byla, když jsem na den měla půlkila jakéhokoliv ovoce či zeleniny (u mě převážně jabka) NEBO půl litru plnotučného mléka. Všechny už asi víme, že pouze zdravé jídlo a hlavně pohyb nám pomůže zhubnout. A většina z nás stejně tu smetanu v jídlech prostě používat bude 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červen 26, 2008, 05:53:24 » |
|
Dnes přijde na oběd bratr s cukrovkou a s rodinou....jediný moučník který mně napadá jsou větrníky se šlehačkou - těsto jen jako škraloup, šlehačka se sladidlem. Pro nedietáře namáčet v čokoládě. Budou se příští rok stěhovat nedaleko k nám, tak ty obědy budou častější. Jestli máte nějaké nápady, na pohoštění pro cukrovkáře + hladové puberťáky, abych nemusela pro někoho vařit extra, tak to uvítám 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červen 26, 2008, 10:12:19 » |
|
No my jsme o Vánocích pekli krekry tvartohovýho těsta a špaldové mouky. Nakonec se to potřelo meruňkovou dia marmeládou a posypalo nasekanýma pistáciema.Nebylo to špatný, ale nebylo to ani moc dobrý. zato to bylo horzně zdravý a taky poměrně pracný (jedště jsem nepřišla na to, jak marmeládu nakápnout doprostřed a neupatlat cukroví i kolem)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červen 26, 2008, 13:56:58 » |
|
Dnes přijde na oběd bratr s cukrovkou a s rodinou....jediný moučník který mně napadá jsou větrníky se šlehačkou - těsto jen jako škraloup, šlehačka se sladidlem. Pro nedietáře namáčet v čokoládě. Budou se příští rok stěhovat nedaleko k nám, tak ty obědy budou častější. Jestli máte nějaké nápady, na pohoštění pro cukrovkáře + hladové puberťáky, abych nemusela pro někoho vařit extra, tak to uvítám  jinak je tu na to i fórum, mrkni tam
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tea
Demi chef de partie

Bodů: 1
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Červen 26, 2008, 14:54:53 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Makinka
Host
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Červen 30, 2008, 12:21:18 » |
|
to myslím  zase to je ale rozmanitý, něco si určitě vybereš a rodina bude spokojená 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlaďka
Bistro
Head chef

Bodů: 4182
Umírá se za vlast a za rodinu, jídlo se jí!
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Srpen 12, 2008, 14:51:36 » |
|
Tak abychom se zase otočili u tématu. Kromě zdravotních diet, které jsou obvykle rozumné a odůvodněné, jakou největší šílenost jste kdy zkoušeli? Diet máme na vybranou dost, dneska už má snad každý dietu pojmenovanou po sobě:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Food, drink, and sex are the oldest jokes in the world; and one familiar form of the joke is to be very serious about them. C. S. Lewis
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Srpen 12, 2008, 18:17:33 » |
|
Tak to je nejvyšší čas vymyslet taky BF dietu. Hádám, že by do ní patřilo mnoho čokolády. Mimo jiné.
Kdo neví, co ta zkratka může znamenat, koukněte na název tohoto webu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Srpen 12, 2008, 18:18:24 » |
|
A sádlo!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #12 kdy: Srpen 12, 2008, 18:20:43 » |
|
A kremrole!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
|
|
|
Florentyna
Executive chef
Head chef

|
 |
« Odpověď #13 kdy: Srpen 12, 2008, 18:21:22 » |
|
A škvarky, abychom na nikoho nezapomněli 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Srpen 12, 2008, 18:21:25 » |
|
A větrníky... Danielo