Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 21:16:10 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 3 [4]   Dolů
Tisk
Autor Téma: diety  (Přečteno 8177 krát)
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #45 kdy: Únor 20, 2009, 22:34:02 »

Dnes rano rikali v TV, ze nejlepsi zpusob jak zhubnout je mit porad plnej zaludek. Jdu do toho  Smích

Škleb  Škleb Jakou že to televizi koukáš?  Škleb
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #46 kdy: Únor 23, 2009, 21:55:53 »

Nemuzu si pomoct, mne se clanek libil. Asi jako ten blog se studentskymi recepty. Sranda dokud to nekdo nebere vazne. A neurazi se, v tomhle pripade. Je to krasne prvoplanove arogantni a neotesane Úsměv Kazdymu prece musi byt jasny, proc zensky porad resi diety a pritom se cpou cokoladou. Aspon kazdymu, kdo je schopnej sebereflexe. "Mel bych" neni "udelam". Ja uz jsem diety vzdala a proste se jen snazim vic hybat. Jinak souhlas s tim, ze "nezrat" a "nejist" je sakra rozdil Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #47 kdy: Květen 12, 2010, 20:54:46 »

Mam dotaz ohledne intolerance na laktozu - cim se da nahradit tvaroh a smetana pri tepelne uprave jidla? Vim o hedvabnem tofu, ale netusim, jestli se pri tepelnem opracovani chova stejne (jde mi zejmena o moucniky). A jeste jak se to ma s ovcim nebo kozim mlikem (samozrejme pokud neni naredene kravskym). Je mozne pouzivat treba ovci jogurt misto normalniho?
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Florentyna
Executive chef
Head chef

Bodů: 2710

Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy. Tak bacha!

Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovoduPeču si doma chlebaUž mám upečené vánoční rohlíčky

« Odpověď #48 kdy: Květen 12, 2010, 21:12:58 »

Moje vyučující přes výživu tvrdí, že s laktózou je to složité a je potřeba si vyzkoušet, které výrobky organismus ještě tolerovat bude a které už ne.
Zaznamenáno

Citace: Robert Frost
There is one thing more exasperating than a wife who can cook and won't, and that's a wife who can't cook and will.
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #49 kdy: Květen 13, 2010, 08:14:26 »

Používám na jaře při shazování kil svou dietu, kterou klidně přejmenuji na BF dietu. Já jí říkám halb und halb.
Vaříte normální jídla, jíte normální jídla, ale dávky na talíři jsou celý den poloviční. K tomu libovolný pohyb kdykoliv a kdekoliv.    Kroutím očima Kroutím očima Kroutím očima

Ááá, Kamilio, jsi můj člověk, přesně tak! To je jediná dieta, která podle mého skromného názoru může fungovat, vyzkoušeno:-)
[/quote]
Vyzkoušela jsem během života taky spoustu tělu i duši nepřátelských diet ( vždy s "úspěchem"). Tahle dieta je jiná, moc se mi zamlouvá. Ještě mi pomáhá, když se u jídla soustředím na smyslové vjemy, jím pomalu a jídlo si vychutnávám. Kamarádka vdaná za Francouze mi poradila "zaparkovat " příbor po každém soustě vloženém do pusy. Prý doma obědvají či večeřejí klidně hodinu.
Zaznamenáno
Johanka
Head chef

« Odpověď #50 kdy: Květen 13, 2010, 08:15:41 »

Nějak se mi nepodařilo správně oddělit citace..
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #51 kdy: Květen 13, 2010, 15:38:26 »

V takove domacnosti se asi musi jist primo z ohrivacich mis  Mrknutí
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Johanka
Head chef

« Odpověď #52 kdy: Květen 13, 2010, 19:12:03 »

Mají více chodů, ze kterých si berou (anebo neberou)vždy trochu, jídlo jde na stůl postupně. K tomu víno, a než se propracují k závěrečnému dezertu..
Zaznamenáno
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #53 kdy: Květen 13, 2010, 19:27:15 »

My takhle jíme s návštěvami Úsměv Více chodů v menších porcích, stoluje se v kuchyni, dodělávám průběžně, všechno jde na talíře čerstvě dokončené...jí se klidně i několik hodin s krátkými prostoji, vyplněnými povídáním a popíjením (občas taky uklízením rozržených pytlíků s moukou a přesazených žampionů Valím oči! Super!) Každý večer si to představit neumím...
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Stran: 1 2 3 [4]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 17 dotazů.