Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Duben 20, 2009, 22:32:37 » |
|
V Taj jsme tedy dostali akorát prkénko a na něm rozžhavený litinový cosi 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
|
Zuska
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Duben 20, 2009, 22:38:50 » |
|
Nene, já jsem tam dostala cosi, co mi sice vůbec nechutnalo (ale byla jsem varována, že maso nasladko je opravdu maso nasladko, moje chyba), ale bylo to v mističce, co si hověla nad svíčkou, která to průběžně ohřívala:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Duben 21, 2009, 16:13:12 » |
|
OT: Maso nasladko jsem taky jednou jedla a kdyz jsem si odmyslela to, ze to ma chutnat jako maso, tak to bylo dobre. Jen se proste musi clovek oprostit od te predstavy, jak ma maso chutnat.
A vzpomnela jsem si, ze nahraty talir mi davali v USA celkem bezne a na svicce uz jsem nekdy v CR taky neco dostala, jenze to nebylo uplne domyslene a na dne se to mezitim trosku pripalilo. Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Květen 23, 2009, 13:20:35 » |
|
Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).
To mi připomnělo, že jsem čaj na svíčce viděla u Hájků... a mám dojem, že to bylo něco docela jednoduchého; takový dřevěný stojánek... třeba by ti ho vyrobil nějaký kutil?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #19 kdy: Květen 23, 2009, 18:27:37 » |
|
Kutil domaci by to jiste zvladnul  LEVOU ZADNI, NE?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

|
 |
« Odpověď #20 kdy: Květen 24, 2009, 17:51:00 » |
|
Jistě 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
|
|
|
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041
|
 |
« Odpověď #21 kdy: Květen 24, 2009, 21:16:19 » |
|
To znamená, že už se stalo, nebo opak? Straníš se? Kutil nerovná se kostlivec 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #22 kdy: Květen 24, 2009, 22:21:53 » |
|
Anebo to znamená, že pro mě ten stojánek vyrobíš?  (Chybí mi dostatečně škodolibě se culící smajlík...)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Merlin
Administrator
Head chef

|
 |
« Odpověď #23 kdy: Květen 25, 2009, 11:07:32 » |
|
Záleží na tom, zda bude ten správný materiál, čas a prostor 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zajoch
Commis chef
Bodů: 20
|
 |
« Odpověď #24 kdy: Leden 10, 2012, 15:48:33 » |
|
Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).
Jestli je to po dvou letech jeste aktualni... Nekde jsem kdysi vycetl, ze tohle prihrivani dobremu caji vylozene nesvedci. Jinak nahrivane talire doma - na specialni prilezitosti, jinak je to otrava, a jedine pres troubu, lepsi zpusob jsem zatim nevymyslel.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #25 kdy: Leden 16, 2012, 14:18:53 » |
|
Jestli je to po dvou letech jeste aktualni... Nekde jsem kdysi vycetl, ze tohle prihrivani dobremu caji vylozene nesvedci. Jinak nahrivane talire doma - na specialni prilezitosti, jinak je to otrava, a jedine pres troubu, lepsi zpusob jsem zatim nevymyslel. Mně se líbí ten myčkový způsob, protože pokud člověk zrovna nepeče, je zapínání trouby na nahřátí talířů proti mé spořivé mysli. A špinavého nádobí je u mě vždycky dost 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
Johanka
|
 |
« Odpověď #26 kdy: Leden 16, 2012, 15:25:52 » |
|
Nebo strčit na kachlová kamna..předkové to měli vymyšlené geniálně a naprosto ekonomicky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #27 kdy: Leden 16, 2012, 15:43:00 » |
|
Akorát že nejsem předek, tak nemám kachlová kamna. Mysli na nás, obyčejné smrtelníky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
Alneka
|
 |
« Odpověď #28 kdy: Leden 16, 2012, 16:24:06 » |
|
Akorát že nejsem předek, tak nemám kachlová kamna. Mysli na nás, obyčejné smrtelníky  Na topení?  Já využívám buď myčku, nebo troubu. V mikrovlnce bych ten talíř dřív uvařila, než by se mi nahřál, nehledě na velikost božohódových talířů, které nanrvu ani do dvířek mikrovlnky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #29 kdy: Březen 09, 2012, 14:53:33 » |
|
Akorát že nejsem předek, tak nemám kachlová kamna. Mysli na nás, obyčejné smrtelníky  Kdybys byla předek muminků, tak bys v nich přímo žila. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|