Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 21:36:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 [2] 3   Dolů
Tisk
Autor Téma: Nahřátý talíř  (Přečteno 7993 krát)
Merlin
Administrator
Head chef

Bodů: 1736

« Odpověď #15 kdy: Duben 20, 2009, 22:32:37 »

V Taj jsme tedy dostali akorát prkénko a na něm rozžhavený litinový cosi Úsměv
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
Zuska
Head chef

Bodů: 1075

« Odpověď #16 kdy: Duben 20, 2009, 22:38:50 »

Nene, já jsem tam dostala cosi, co mi sice vůbec nechutnalo (ale byla jsem varována, že maso nasladko je opravdu maso nasladko, moje chyba), ale bylo to v mističce, co si hověla nad svíčkou, která to průběžně ohřívala:)
Zaznamenáno
Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #17 kdy: Duben 21, 2009, 16:13:12 »

OT: Maso nasladko jsem taky jednou jedla a kdyz jsem si odmyslela to, ze to ma chutnat jako maso, tak to bylo dobre. Jen se proste musi clovek oprostit od te predstavy, jak ma maso chutnat.

A vzpomnela jsem si, ze nahraty talir mi davali v USA celkem bezne a na svicce uz jsem nekdy v CR taky neco dostala, jenze to nebylo uplne domyslene a na dne se to mezitim trosku pripalilo. Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #18 kdy: Květen 23, 2009, 13:20:35 »

Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).

To mi připomnělo, že jsem čaj na svíčce viděla u Hájků... a mám dojem, že to bylo něco docela jednoduchého; takový dřevěný stojánek... třeba by ti ho vyrobil nějaký kutil?
Zaznamenáno
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #19 kdy: Květen 23, 2009, 18:27:37 »

Kutil domaci by to jiste zvladnul Úsměv LEVOU ZADNI, NE?
Zaznamenáno

Merlin
Administrator
Head chef

« Odpověď #20 kdy: Květen 24, 2009, 17:51:00 »

Jistě Úsměv
Zaznamenáno

Autobusová zastávka (stanice) je místo, kde zastavuje autobus. Železniční stanice je místo, kde zastavuje vlak. Na svém stole mám pracovní stanici...
lucianka
Bistro
Head chef

Bodů: 4041

« Odpověď #21 kdy: Květen 24, 2009, 21:16:19 »

To znamená, že už se stalo, nebo opak? Straníš se? Kutil nerovná se kostlivec Úsměv Co???
Zaznamenáno

Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #22 kdy: Květen 24, 2009, 22:21:53 »

Anebo to znamená, že pro mě ten stojánek vyrobíš? Mrknutí (Chybí mi dostatečně škodolibě se culící smajlík...)
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
Merlin
Administrator
Head chef

« Odpověď #23 kdy: Květen 25, 2009, 11:07:32 »

Záleží na tom, zda bude ten správný materiál, čas a prostor Úsměv
Zaznamenáno

Zajoch
Commis chef
*

Bodů: 20

Peču si doma chlebaPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #24 kdy: Leden 10, 2012, 15:48:33 »

Shanim ale uz delsi dobu svickovy ohrivac na cajovou konvici - par jsem jich uz potkala, ale nelibily se mi (moc masivni nebo moc obycejne).

Jestli je to po dvou letech jeste aktualni... Nekde jsem kdysi vycetl, ze tohle prihrivani dobremu caji vylozene nesvedci.

Jinak nahrivane talire doma - na specialni prilezitosti, jinak je to otrava, a jedine pres troubu, lepsi zpusob jsem zatim nevymyslel.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #25 kdy: Leden 16, 2012, 14:18:53 »

Jestli je to po dvou letech jeste aktualni... Nekde jsem kdysi vycetl, ze tohle prihrivani dobremu caji vylozene nesvedci.

Jinak nahrivane talire doma - na specialni prilezitosti, jinak je to otrava, a jedine pres troubu, lepsi zpusob jsem zatim nevymyslel.
Mně se líbí ten myčkový způsob, protože pokud člověk zrovna nepeče, je zapínání trouby na nahřátí talířů proti mé spořivé mysli. A špinavého nádobí je u mě vždycky dost Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #26 kdy: Leden 16, 2012, 15:25:52 »

Nebo strčit na kachlová kamna..předkové to měli vymyšlené geniálně a naprosto ekonomicky.
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #27 kdy: Leden 16, 2012, 15:43:00 »

Akorát že nejsem předek, tak nemám kachlová kamna. Mysli na nás, obyčejné smrtelníky Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Alneka
Head chef

Bodů: 620

Piju vodu z vodovoduPeču skvělé rohlíky

« Odpověď #28 kdy: Leden 16, 2012, 16:24:06 »

Akorát že nejsem předek, tak nemám kachlová kamna. Mysli na nás, obyčejné smrtelníky Úsměv

Na topení?  Škleb Já využívám buď myčku, nebo troubu. V mikrovlnce bych ten talíř dřív uvařila, než by se mi nahřál, nehledě na velikost božohódových talířů, které nanrvu ani do dvířek mikrovlnky.
Zaznamenáno
marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #29 kdy: Březen 09, 2012, 14:53:33 »

Kdybys byla předek muminků, tak bys v nich přímo žila. Škleb
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.064 sekund, 18 dotazů.