Ochutnejte s námi Vařte s námi Diskutujte s námi Chatujte s námi Pište s námi Provozní řád
Bistro Florentyna - Fórum
Květen 23, 2012, 21:40:25 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem
Novinky:
Pokročilé vyhledávání  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
Tisk
Autor Téma: České foodblogy a stránky o jídle  (Přečteno 6805 krát)
VeruSKa
Sous chef

Bodů: 585

Bistro jízda 5.3.2009Jsem čarodějnicePiju vodu z vodovodu

« Odpověď #30 kdy: Leden 15, 2010, 08:07:38 »

Jen dodám, ze scuk funguje i na Facebooku Mrknutí
Zaznamenáno

Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. A co z toho? Ž í t ! N a p l n o (a pořád :-)) ! A neodkládat to na později!!! ;o)
Mariebobr
Head chef

Bodů: 1352

Bistro jízda 5.3.2009Dělám si svoje másloBistro jízda 16.3.2009

« Odpověď #31 kdy: Leden 15, 2010, 10:28:27 »

A hned doporučím i jeden z odkazovaných článků, pojednání Stanislava Komárka o náhražkovém hospodářství (to kdyby přibylo mnoho věcí a nebyl hned na ráně):

http://vyhledavani.ihned.cz/109-39218630-on-stanislav+kom%E1rek-M00000_d-8a

Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy Smích Diky za odkaz.
Zaznamenáno

"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing."  - Donald Miller: Blue Like Jazz
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218

Dělám si svoje másloNevařím podle BabicyPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #32 kdy: Leden 15, 2010, 13:16:52 »

Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy :D Diky za odkaz.

Je. :o) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem:

"Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."
Zaznamenáno

I pravila Cookie:
"Kuchyň, toť ráj plný zázraků.
Ochutnala jsem a uvěřila!"
Makinka
Head chef

Bodů: 4770

pooky

Peču si doma chlebaBojkot špatných restaurací

« Odpověď #33 kdy: Leden 15, 2010, 14:52:21 »

Je. Šok) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem:

"Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."

Holka, to už není na triko, ale snad na stan Úsměv Ovšem vypadalo by to skvěle jako lem talíře Smích
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
marmota-b
Head chef

Bodů: 1316

Piju vodu z vodovoduMiluji škvarky.

« Odpověď #34 kdy: Leden 16, 2010, 00:56:55 »

Holka, to už není na triko, ale snad na stan Úsměv Ovšem vypadalo by to skvěle jako lem talíře Smích

Náhodou, když existují trika s proslovem "I believe" z Amerických bohů, je tohle docela skromná větička...
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #35 kdy: Leden 18, 2010, 11:48:29 »

Náhodou, když existují trika s proslovem "I believe" z Amerických bohů, je tohle docela skromná větička...
NeverWear  Škleb skvělý slogan Úsměv Kdysi jsem si na svůj batoh napsala pasáž z Alenky v říši divů. Dost lidí v hromadné si pak můj batoh četlo. Nojo, jenže s trikem to je něco jinýho, že Úsměv
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #36 kdy: Listopad 03, 2011, 10:42:05 »

Tak když už to bylo i na idnesu, mělo by se to objevit i tu. Znáte gastronauta? www.gastronaut.cz
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Johanka
Head chef

Bodů: 764

« Odpověď #37 kdy: Listopad 04, 2011, 13:11:35 »

A hned doporučím i jeden z odkazovaných článků, pojednání Stanislava Komárka o náhražkovém hospodářství (to kdyby přibylo mnoho věcí a nebyl hned na ráně):

http://vyhledavani.ihned.cz/109-39218630-on-stanislav+kom%E1rek-M00000_d-8a

Taky moc děkuji za odkaz na článek, je skvělý. Jen více takových, aby se Čechům ovary zachvěly.
Zaznamenáno
kltko
Commis chef
*

Bodů: 13

Miluji škvarky.Peču si doma chlebaPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #38 kdy: Listopad 14, 2011, 16:49:39 »

v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #39 kdy: Listopad 15, 2011, 12:43:32 »

v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/
Hnedka první, na co jsem klikla, byla Syrová roláda a trefa do černého! Lístkové těsto poklademe sýrem, zasypeme vegetou a tradá s tím do trouby. We're better than that.
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
kltko
Commis chef
*

Bodů: 13

Miluji škvarky.Peču si doma chlebaPiju vodu z vodovodu

« Odpověď #40 kdy: Listopad 15, 2011, 17:58:09 »

Hnedka první, na co jsem klikla, byla Syrová roláda a trefa do černého! Lístkové těsto poklademe sýrem, zasypeme vegetou a tradá s tím do trouby. We're better than that.
jáááj, tak tak to sledujem v priamom prenose asi prvý prípad ženy, čo siahne do regálu a berie prvú vec na ktorú jej padne ruka Škleb treba si pohľadať a vybrať a často ísť aj proti prúdu. Lebo berme ako realitu že v dnešnom svete uponáhľaných gazdiniek má spomenutý recept šancu na časté používanie. A ak je nebodaj web postavený na zvýrazňovaní receptov podľa klikanosti, tak takáto "špecialita" bude hodnotená vysoko. Každý si proste musí nájsť svoje, minule som práve na vareche našiel ten (podľa mňa) správny recept na tekvicovú hokkaido polievku. A že bola dobrá! Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Makinka
Head chef

pooky

« Odpověď #41 kdy: Listopad 17, 2011, 09:32:13 »

jáááj, tak tak to sledujem v priamom prenose asi prvý prípad ženy, čo siahne do regálu a berie prvú vec na ktorú jej padne ruka Škleb treba si pohľadať a vybrať a často ísť aj proti prúdu. Lebo berme ako realitu že v dnešnom svete uponáhľaných gazdiniek má spomenutý recept šancu na časté používanie. A ak je nebodaj web postavený na zvýrazňovaní receptov podľa klikanosti, tak takáto "špecialita" bude hodnotená vysoko. Každý si proste musí nájsť svoje, minule som práve na vareche našiel ten (podľa mňa) správny recept na tekvicovú hokkaido polievku. A že bola dobrá! Vyplazuji jazyk
Souhlasím, určitě se tam dají najít i dobré věci. A taky se hodí mít rozhled a znát foodblogy a informační servery. Tenhle bych ale nedoporučila, to je celé.
Zaznamenáno

God save the chocolate
Bůh ochraňuj čokoládu
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568

« Odpověď #42 kdy: Listopad 18, 2011, 09:31:33 »

Je to něco jako Labužník, Na doma a podobně - tisíce receptů od kohokoliv a mně se prostě nechce v tom prohrabávat a hledat perly... Ale až se budu jednou nudit, tak tyhle stránky jistě ocením Úsměv
Zaznamenáno

Je lépe se opotřebovat než zrezivět
Diderot
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 17 dotazů.