VeruSKa
Sous chef

Bodů: 585
|
 |
« Odpověď #30 kdy: Leden 15, 2010, 08:07:38 » |
|
Jen dodám, ze scuk funguje i na Facebooku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. A co z toho? Ž í t ! N a p l n o (a pořád :-)) ! A neodkládat to na později!!! ;o)
|
|
|
|
Mariebobr
|
 |
« Odpověď #31 kdy: Leden 15, 2010, 10:28:27 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy  Diky za odkaz.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"I always thought the Bible was more of a salad thing, but it isn't. It is a chocolate thing." - Donald Miller: Blue Like Jazz
|
|
|
Cookie
Chef de partie

Bodů: 218
|
 |
« Odpověď #32 kdy: Leden 15, 2010, 13:16:52 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy :D Diky za odkaz.
Je. :o) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem: "Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
I pravila Cookie: "Kuchyň, toť ráj plný zázraků. Ochutnala jsem a uvěřila!"
|
|
|
Makinka
Head chef

Bodů: 4770
pooky
|
 |
« Odpověď #33 kdy: Leden 15, 2010, 14:52:21 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy  Diky za odkaz. Je.  ) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem: "Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."Holka, to už není na triko, ale snad na stan  Ovšem vypadalo by to skvěle jako lem talíře 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the chocolate Bůh ochraňuj čokoládu
|
|
|
|
marmota-b
|
 |
« Odpověď #34 kdy: Leden 16, 2010, 00:56:55 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy  Diky za odkaz. Je.  ) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem: "Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."Holka, to už není na triko, ale snad na stan  Ovšem vypadalo by to skvěle jako lem talíře  Náhodou, když existují trika s proslovem "I believe" z Amerických bohů, je tohle docela skromná větička...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #35 kdy: Leden 18, 2010, 11:48:29 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy  Diky za odkaz. Je.  ) Mám chuť vyrobit si tričko s tímto nápisem: "Je nutné v sobě potlačit ideový princip pašíka, který se s neselhávající jistotou batolí k většímu škopku pomyjí, ať už do nich spláchli, co chtěli."Holka, to už není na triko, ale snad na stan  Ovšem vypadalo by to skvěle jako lem talíře  Náhodou, když existují trika s proslovem "I believe" z Amerických bohů, je tohle docela skromná větička... NeverWear  skvělý slogan  Kdysi jsem si na svůj batoh napsala pasáž z Alenky v říši divů. Dost lidí v hromadné si pak můj batoh četlo. Nojo, jenže s trikem to je něco jinýho, že 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #36 kdy: Listopad 03, 2011, 10:42:05 » |
|
Tak když už to bylo i na idnesu, mělo by se to objevit i tu. Znáte gastronauta? www.gastronaut.cz
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johanka
|
 |
« Odpověď #37 kdy: Listopad 04, 2011, 13:11:35 » |
|
Ten je skvely, pekne suse uderny, ostatne jako vzdy  Diky za odkaz. Taky moc děkuji za odkaz na článek, je skvělý. Jen více takových, aby se Čechům ovary zachvěly.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kltko
Commis chef
Bodů: 13
|
 |
« Odpověď #38 kdy: Listopad 14, 2011, 16:49:39 » |
|
v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #39 kdy: Listopad 15, 2011, 12:43:32 » |
|
v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/Hnedka první, na co jsem klikla, byla Syrová roláda a trefa do černého! Lístkové těsto poklademe sýrem, zasypeme vegetou a tradá s tím do trouby. We're better than that.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kltko
Commis chef
Bodů: 13
|
 |
« Odpověď #40 kdy: Listopad 15, 2011, 17:58:09 » |
|
v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/Hnedka první, na co jsem klikla, byla Syrová roláda a trefa do černého! Lístkové těsto poklademe sýrem, zasypeme vegetou a tradá s tím do trouby. We're better than that. jáááj, tak tak to sledujem v priamom prenose asi prvý prípad ženy, čo siahne do regálu a berie prvú vec na ktorú jej padne ruka  treba si pohľadať a vybrať a často ísť aj proti prúdu. Lebo berme ako realitu že v dnešnom svete uponáhľaných gazdiniek má spomenutý recept šancu na časté používanie. A ak je nebodaj web postavený na zvýrazňovaní receptov podľa klikanosti, tak takáto "špecialita" bude hodnotená vysoko. Každý si proste musí nájsť svoje, minule som práve na vareche našiel ten (podľa mňa) správny recept na tekvicovú hokkaido polievku. A že bola dobrá! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Makinka
Head chef

pooky
|
 |
« Odpověď #41 kdy: Listopad 17, 2011, 09:32:13 » |
|
v nadpise je síce české, ale kto sa nebojí slovenskej kuchynskej terminológie môže nájsť aj inšpirácie na http://varecha.pravda.sk/Hnedka první, na co jsem klikla, byla Syrová roláda a trefa do černého! Lístkové těsto poklademe sýrem, zasypeme vegetou a tradá s tím do trouby. We're better than that. jáááj, tak tak to sledujem v priamom prenose asi prvý prípad ženy, čo siahne do regálu a berie prvú vec na ktorú jej padne ruka  treba si pohľadať a vybrať a často ísť aj proti prúdu. Lebo berme ako realitu že v dnešnom svete uponáhľaných gazdiniek má spomenutý recept šancu na časté používanie. A ak je nebodaj web postavený na zvýrazňovaní receptov podľa klikanosti, tak takáto "špecialita" bude hodnotená vysoko. Každý si proste musí nájsť svoje, minule som práve na vareche našiel ten (podľa mňa) správny recept na tekvicovú hokkaido polievku. A že bola dobrá!  Souhlasím, určitě se tam dají najít i dobré věci. A taky se hodí mít rozhled a znát foodblogy a informační servery. Tenhle bych ale nedoporučila, to je celé.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Daniela
Bistro
Head chef

Bodů: 3568
|
 |
« Odpověď #42 kdy: Listopad 18, 2011, 09:31:33 » |
|
Je to něco jako Labužník, Na doma a podobně - tisíce receptů od kohokoliv a mně se prostě nechce v tom prohrabávat a hledat perly... Ale až se budu jednou nudit, tak tyhle stránky jistě ocením 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je lépe se opotřebovat než zrezivět Diderot
|
|
|
|